"A hitelszerződés értelmében az összeg egy része a tulajdonos E-Star Alternatív Nyrt. által is felhasználható,"
EGY RÉSZE.... de mekkora??? kamu, hétfőn - kedden hiteltömős rally lesz...
"A hitelszerződés értelmében az összeg egy része a tulajdonos E-Star Alternatív Nyrt. által is felhasználható,"
EGY RÉSZE.... de mekkora??? kamu, hétfőn - kedden hiteltömős rally lesz...
Ezt a hitel lehívásos történetet miért nem kommunikálták?? (pláne hogy eladtak 35K saját részvényt szeptemberben, én ezt nem értem!)
Mi van vazzeg? Lehívták azt a büdös hitelt?
számomra maradandó a reportból:
1. aug-ban lehívott hitel véletlenül se röppent fel sehol hírként. Pedig ha erre nem lehetett volna tömést építeni, akkor semmire. Tehát vmi itt nagyon nem kóser. Csak szept.14-én derül ki...mai nyitott médiájú és klónos világban.....
2. A hitel sem fedezi a kötvényeket, és ezt még le is írják. Pedig az optimisták is ebbe fogództak utolsó reményként, magam is alapoztam erre.
3. Kiolvasható a jelentésből, h. a szállítóknál elszakadóban a cérna. A szállítók követelései túl nagyok, újabb gond, ami már nem fogja megvárni a kötvényfizetést.
4. Jutott némi forráshoz a cég. Ezzel nőtt az esélye annak, h. eredményesen lehessen spekulálni még idén a rv-kel. Talán megússza a csődöt idén.
5. Egyre több pereskedés, aminek csak évek múlva lehet eredménye. Középtávon sírásás folytatódik, egyre kisebb az esély rá, hogy középtávon marad bármi a részvényeseknek.
Nem tetszik neki a lovacska?? Oszt miért? Olyan szép paci! Lupin nekem is gyanús...
Pár napja írtam,hogy szinte már gyanús ahogy az utóbbi két-három napban nekimennek a cégnek!
Mint amikor a horgász kiabál mert látja,hogy kicsúszik a már kezében tartott hal!
EX: Várható válasza:A háló még a vízben várja a halat,vagy valami ilyesmi!:)))
Gyanús is volt itt reggel a klónok károgása... :)
Kölökkel (2éves lesz kötvényfizetés után) végignézettem ma a fórumos gyülekezetet,és két kedvence van: a koala maci és a róka. A lovacska nem tetszik neki és gyanúsan méregette Lupin bácsit...
lehet megint vissza kell vennem?? :O
Látom, tőzsdezárás után közzétéve, kiv. vagyok, hétfőn hogyan hat az árfolyamra. De lefogadom, h. min. rövid időre megugorja az 500-at. Szóval Lupin Úr....mogyorókra vigyázni...
A hitel lehívás elhallgatása jó eséllyel tudatos, erre semmi mentségük nincs. Lett volna idejük kommunikálni, akárcsak a mérleget összeállítani.
valaki összefoglalta itt egyszer hogy szerinte tudatos itt minden, mert nem véletlenül alakult így hogy egy, már csak a kommunikációjában mintapélda cég ennyire elfelejtsen kommunikálni.....
Ennyi és semmi több,természetesen... Vsz majleszvalami
"Elfelejtettek" szólni a lehívásról.
Egykor a BÉT legkorrektebb cége volt, mindig időben, gyorsan tájékoztatták a nagyérdeműt, mára az én szememben pont az ellenkezője.
Mérleg továbbra sincs, de előbújt a reménysugár a túlélésre.
Eddig folyamatosan az ment, hogy "nincs lehívva a hitel, nincs lehívva a hitel", most feketén-fehéren le van írva, hogy igen:
" 2012. június 15-én kötött hitelszerződés alapján a 36 M PLN összegű hitelt sikeresen lehívta, miután az összes lehívási feltétel teljesült."
Kifogást, megmagyarázást mindig mindenre lehet találni.
Nem baj ha büdös és nyakig ér Lupin Úr, csak ne lötyögjön. Majd ki lesznek fizetve azok a kötvények is.
Azt írta Macika hogy maga bennfentes... Nem tudott a hitel lehívásról? Ne már :)
Nem mondod hogy meglepődtél :)
Már feloszlottunk :))
Ráadásul a főkolompos most böriben van (nem a lecsapási múltja miatt :) )
A bennfentek erre a nem publikus hírre húzhatták 590-ig. A másik része meg vissza is szórta 470-ig. Büdös.