Kilóra vásárolt zsurnaliszta azt ír, amit a kuncsaft kér. Lehet, hogy volt egy kis alkudozás, hogy hány füllentés fér bele.
Kilóra vásárolt zsurnaliszta azt ír, amit a kuncsaft kér. Lehet, hogy volt egy kis alkudozás, hogy hány füllentés fér bele.
Egyértelműen elkezdődött a csata a még kilopható, kimenthető vagy kiszervezhető darabokért. Amúgy a kisrészvényesek le lesznek sz*rva, senki sem akar osztozni velük. Lehet a chartok felett onanizálni, nem oszt, nem szoroz a dolog.
Már írtam,24-25. oldal. Menj le az újságoshoz.
http://www.szekelyhon.ro/aktualis/gyergyoszek/futeskerdes-a-ellenorzesek-lesznek-buntetesek-lehetnek
itt is kezdődik a leválós búcsúbuli
egyébként van még lejárt adósság
valahogy kifelejtette a tf
ez esetben illene felülvizsgálni az otp miért is vett még rv-t
az bizony
majd a holnapi Flash Report után lehet lesni
főleg a kpállományt
Szaporodnak a klónok,van már szélsőjobbos-barkádos-jobbikos-masírozós is,ebből emelkedés lesz,én ma már nem is nézem,mai-holnapi long garantált :))
Mentem edzeni,szép napot
éna a Makra verziót jobban elhiszem mint ezt
ha csak 2 intézményi befektető van érdekes módon pont az a 2 aki átvette Soós pakkját kamatfizetéskor
vették vagy átvették kamat fejében?????
a saját megbízásodról beszélsz?
jut eszembe az alkalmazottjainak szokott fizetni az e-star?
Amióta lézerjani az információs hivatal vezetője, ez kockázatokkal jár
Hogy"klasszikus"-t idézzek:kérj kölcsön 495 ft-ot
Melyikre gondolsz? a cigány gárdásra, a zsidók felvásárlásaira MO-on, vagy az IMF gyarmatosítására? xD
De. Egy újabb illúzió, hogy klónok pedig léteznek és szaporodnak.
Bocs, Te nem klón vagy véletlenül?
Esetleg néhány gondolatot ha a cikkből idéznél,talán a "csöcsörészöket" sem zavarja !
Köszi!
Nem illúzió vagy véletlenül? :)