Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#552090 Kiss Zoltán Előzmény: #552085

És mi lesz akkor,ha a piac elkezdi beárazni azt,hogy a cég valahogy mégis ki tudja fizetni az októberi kötvénytartozást?

#552089 cédrus Előzmény: #552085

"Ami még itt az ezer forint alatti tartományban is „tisztes” nyereséggel kecsegtethet"!!

#552088 Grizzly Géza Előzmény: #552081

Teleszüljük az egész világot! Magyar lesz az indiai jógi,az afrikai éhező,az ausztrál szörfös, a japán Yakuza magyar vállalkozás lesz és magyar lesz a panama-csatorna!!!

Kikiáltjuk a Nemzeti Unortodox Világgazdaságot!

Birodalmi cirkálóink leigáznak minden zöld és más színű élőlényt a Galaktikus Birodalomban!

Húzzunk bele,meg tudjuk csinálni!!! Mi az hogy! Nagyon is!

#552081 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #552080

:-)) Egyébként, ha ma többet szülünk mint tegnap, akkor holnap többet kéne szülnünk mint ma, holnapután pedig többet mint holnap...

#552068 nemértem Előzmény: #552064

A pálya midig ez, csak vannak gyengébb egyéniségek, akik hagyják magukat eltéríteni valami hülyeség felé/ részvény, baltás miniszterelnök, stb./ :)

#552064 Grizzly Géza Előzmény: #552057

Régen jártál erre úgy látszik,itt most ez a pálya:nemi szervek,szüzek,csöcsök,mogyorók egyéb alkatrészek :)))

#552057 nemértem Előzmény: #552054

Na , ezért kéne a nőegyletet beszervezni a moderációs főbizottságba! Most vagy kitiltanának/ nem sanszos/ vagy valószínűbb , mehetnél privibe mesélni...

#552046 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #552034

Neked mint nőnek ugye, bejön ez a baltazár gyerek? Régebben láttam néhány hölgy asztalán a fényképé t(azzé nem voltak sokan), nem értettem, hogy mit esznek rajta.

#552045 nemértem Előzmény: #552029

Svejk a derék katona? Én most 100 év után újra lapozgatom, frenetikus , nagyon tetszene Neked.

Viktor a mi megmentőnk

#552043 Grizzly Géza

Könnyen háborognak az urak a mi bölcs Vezetőnk megkérdőjelezhetetlen döntésein,amíg -AT- kolléga szabin van a bahamákon... Majd lesz nemulass,ha visszatér :))

#552039 Dicsák Előzmény: #552014

A legjobb az, hogy nem lesz csőd ;)

Érdekes, ismét csak két lehetőséget mutatsz be!

Bár egy megbízásban mindig konkrétan leírják, hogy mivel kell foglalkoznia az embernek...

#552036 nemértem Előzmény: #552017

Na , erről beszéltem. Ez az "érzelmeim viharai ki tudja miket mondatnak velem " topikba való.

A tények topikban ez csak buta fecsegés.

"látva h nem jött be a tisztítókúra - fel akarja gyújtani magát ..."

mit nem mondasz! Soha nem mondott ilyent. Sebaj, autista klubban csak idegesítő az igazság.

"tipikus álliberalista és áldemokrata,"

Az állítólagos hazugság beszéd arról szólt, hogy Fletó neki ment a saját disznajainak, akik ezért meg is buktatták.

Holnap a vezér azt mondaná a parlamentben, hogy megtámadjuk Grönlandot, a szervilis csordája vastapsba törne ki. / rettegnek a vezérüktől, nem hülyék a havi egy millát elbukni, amit semmiért kapnak/

Mintha az első történés kissé demokratikusabb lett volna...