Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#551986 Grizzly Géza Előzmény: #551974

Hey mester! Pont a sima fizetett alkalmazottaknak nem szórakoztató a cég helyzete... Tudod,van itt minden: munkahelyteremtés,-védés,korrupció felszámolás,csökkenő élelmiszer árak,munkanélküli segély 3 hónapig 70 ropi,'rezsire sem elég' közmunka,szerintem inkább dolgoznának még pár évig :))

#551977 Dr. ursi Előzmény: #551967

cserélj ki egy k-betűt valahol i-re és máris megkapod a választ, hogy ki nem lenne jó király.

mellesleg téged sem tartalak annak.

nincs neked véletlenül egy ikertesód ? egészen hasonlítotok egymásra amúgy, de az orrotok más.

#551975 Arsene Lupin Előzmény: #551968

Már elnézést, de a szűzlány szóhoz Ön kapcsolt rögtön szexualitást. Ez bizony mocskos fantázia, akárhogy csavarja is a dolgot.

#551974 Fornit Előzmény: #551970

A sima fizetett alkalmazottakat (akik anyagilag nem érdekeltek a cégben) éppen ezért érdekelheti. Mindenféle baromság a főnökségről?? Kecsegtetés? Klónsereg? Rózsaszín Lóharapás? Szerintem szórakoztató lehet nekik.

#551973 Dicsák Előzmény: #551970

Olvassák ezt a szélrózsa minden irányából, hidd el!

Elég megnézni néhány cikket, elemzést.

Ott van pl. egonka. Jött is a válasz Hathor beírására egyből :) Hathor által kért időpontban!

#551970 Lxrose Előzmény: #551761

A kommunikáció alapján, amit a cég mostanában folytat, engem meglepne, ha érdekelné őket ez a fórum. Egyébként is csak komolytalan írogatás megy többnyire, nagyritkán némi szakmai hozzászólással, erre miért lennének kíváncsiak? Unatkoznának? Az irás meg értelmetlen lenne, hacsak nem a lebeszélés a cél, tekintve, hogy egy határidős short akkor tud a legtöbbet hozni, ha a részvény zuhan. Valaki pedig short oldalon áll, amikor a cég a longon és elég jól ismernie kell a helyzetet, mert nem pár ezer részvénynek megfelelő kontraktusról van szó, ami bármikor összejöhet.

#551968 Dicsák Előzmény: #551806

Ez a hozzászólás komcsi taktika ismét. Kiforgatás, mellébeszélés, sárdobálás.

Sőt ebben még van más taktika is, Keresztény szimbólummal való dobálózás..

Lassan, de biztosan kibújnak a szögek a zsákból.

#551967 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #551962

ÁÁÁÁÁ, nem tünt annak! Én például nem sértődtem meg. Mondjuk a szexuálisan túlfűtött csődőr (hideg van fűteni kéne) nyomába sem érnek ugye. A komcsizás.... hát, hogyan modjam ezt finoman... Viktornál nagyobb komcsit keresve sem találhatna az ember! Én jó király lennék(valahol olvastam a kérdésed, hogy ki lenne a jó kerály...) öröm lenne alattam szolgálni.

#551962 Dr. ursi Előzmény: #551953

ezzel persze nem akarnám megsérteni önt, bár nyilván ez a hsz olyasminek tűnhet :o) szóval ön is megmondhatja a magáét mit nem bír bennem :o))) már ha akarja.

#551953 Dr. ursi Előzmény: #551947

az lehet h diplomatikus, de szexuálisan maga sem marad le sly-tól túlfűtöttségben.

ez a fórum telisteli van mindenféle mániásokkal.

önnek a legnagyobb taszítóereje - legalábbis részemről - abban áll, hogy komcsi és hisz a libás mesékben.

#551936 Dicsák Előzmény: #551910

Tudom, Sly írta felelőtlenül, csak hát ez a ZTE-s fórumozás..

Nem egyszerű :)

Rába 15%pluszban,. Szint…

#551917 Hathor

Rába 15%pluszban,. Szintén írtuk tegnap a blogon. Mellé raktuk FHBt is, mint potenciált.

CIG 259en. 250es ellenállás felett. ezt si megtalálták ma 5%kal.

Nagyok pihennek, kicsik emelkednek, ahogy azt vártuk tegnap

E-star 5.5%ot ment ma, elég ez, nekem nem is kell több 30perces kereskedés után

Lassan, de emelkedjen. Utána gyorsan, de repüljön.

Féket berakják 470környékére, nehogy már ma elszálljunk chart alapján..

Jó ez 465ös ellenállást felvittük egyelőre, 443as 20napos mozgóátlag alattunk, 50napos mozgó meg egyre közelebb.

Okés, okés

#551909 Protein Előzmény: #551901

Ja igen. A hatalmas kitettség eddig is tudott volt, az valóban nem, hogy más intézményi jegyző nem volt. Szerintem természetes, hogy a két alap ekkora árfolyamesésnél csökkent.

#551904 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #551895

Ezért vették 4K-ért Csabikátol, akkor kisegítették még... Csak utána butuskák voltak egy picit. A kérdés, mi lesz legközelebb?

#551901 exmnbs1 Előzmény: #551895

ne forgass ki

az volt újdonság hogy a cikk szerint az összes intézményi kv a 2 csökkentő alapnál van

#551899 Hathor Előzmény: #551889

BUXot írtam, hogy tegnap este doji a 8napos gyertyára, ma megállj lehet már.

A konszolidációs szakasz arra jó, hogy körbenézzenek a vevők, hogy mi van még OTPn, MOL, Richteren kívül. Írtam a blogon, hogy Mtelekom nem néz ki jól, 430felett mehetne.. azóta esik.

E-starban emlékszik valaki mi volt tegnap az ellenállás? 465? 8000darabot raktak be oda a záró doji beállításához.

Ma ezt feltörtük, 477ig kivettük a könyvet. Emelkedő tetők, emelkedő aljak.

Tegnap azt mondtam a héten belüli dupla alj célára 489.

Ez egy kis TFen volt 15percesen.

Fölötte nagyobb alakzatok vannak, amik feljebb mutatnak, de ezt is írtam.

De én nem szaladok előre a számokkal.