nem láttál még bet-en csődbe ment rv-t??? Talán az orco visszamászott valaha? talán gardeniat nem ismered? Ha már Kosto papa, akkor emlékeztetlek, h. ez nem egy bank...pláne nem blue chip
a cikk a kv kibocsátásokkal kapcsolatban elég érdekes kijelentéseket írt a mérlegről lásd 20m EUR
a kp állomány az érdekes
a 19m-s srv kiárúsítás után ne számíts semmi jóra
szerencsére nem is akarok többet tudni. Elég amit tanultam eddig.
Csőd, bankcsőd.. smafu.. mondja Andre Kostolany.
Én is ezt mondom..
30adra vert papír, csőd kiabálása éppen elég ok nekem a vételre.
TA másodlagosan ugyanezt mutatta.
Hírekkel meg befolyásolják azt, aki erre vevő.
Ennyi
Meg kell venni a papírt, gépet kikapcsolni, és kivárni.
Ráérsz parázni ha felszámolták ténylegesen a céget.
Ezekre a jelenlegi rossz hírekre esett előre a papír, nem?
Akkor árazzuk lassan a jövőt is.
mondott sok újat
pl hogy az az otp ment 10% alá akinél állítólag vannak a rövid kv-ek és amely nem refhitelezett nekik
nem lesz semmiféle érdemi jelentés e-startól. 5 hónapja nincs mérlege
"Valaki olcsóbban akar venni, azt hiszi ezzel megkapja olcsóbban."
Ez a beragadtak klasszikus önámítása.
mondjuk te sem vagy tisztában az e-star helyzetével, az nyilvánvaló. Pusztán charttal semmire sem mész egy T-kat, csőd előtti cégnél. Ide egészen másfajta tudás kell.
Ez csak a jégyhegy csúcsa, tucatjával vannak hasonló követelések szállítók oldaláról. Másrészt 10m feletti, senki nem írta, h. 10 milla. De ez Makra játszmája, nem is a 10 m-ról van szó
Olvastam valamit itt, hogy holnap lesz valami jelentés E-startól?
Valaki még szeretne olcsón venni, nyomják a hüleségeket előtte? Jelentésre meg fel?
egyébként könnyen lehet, h. ezúttal Soósnak van igaza, és nem felszmolási eljárás az....csak Makra újabb célzott csepegtetése lehet a "felszámolás" szó előkerülése
egyébként könnyen lehet, h. ezúttal Soósnak van igaza, és nem felszmolási eljárás az....csak Makra újabb célzott csepegtetése lehet a "felszámolás" szó előkerülése
az 1.2m EUR-t is lökd oda az E-Onnak mert perel
szállítói állomány pedig 12m EUR körül van
Gyerekek.
Ez egy vicc? Melyik zsembemből fizessem ki ennek a Grep Zrt-nek a 10milkás követelését?
Ezért felszámolnák E-start? Kifizetem nekik komolyan.
Ha ilyen kevéssel tartoznak Grep Zrt-nek, akkor mennyivel tartoznak Nagy János egyéni vállalkozónak? :DD
hu de komolytalan ez.
Aki erre a hírre eladja papírját az megérdemli.
Engem vásárlásra ösztönöz ez a hír is.
legalább tudom, hogy a két követelés E-starral szemben nem nagy tétel, ellenben E-star követelése a 4intézménnyel szemben jóval nagyobb lehet. Tehát mérleget állítva nagyobb jóval E-star követelés, mint ez a farzsebes 10milkás követelés.
Vicc amiket kitalálnak itt.
Valaki olcsóbban akar venni, azt hiszi ezzel megkapja olcsóbban.
Tőlem biztosan nem.
Az már Istók Ede, alias Formerplayer szóról szóra elsütötte.
Ordenáré dolog a cégtől, hogy FB tagokkal hülyít a fórumokon.