"Vártam már ezt a szexuális beütésű hasonlatot"
Ritka mocskos fantáziája lehet, ha a szűzlány szó olvasásakor rögtön a szexualitás jut eszébe. Remélem, Szűz Mária kimaradt a látóköréből.
"Vártam már ezt a szexuális beütésű hasonlatot"
Ritka mocskos fantáziája lehet, ha a szűzlány szó olvasásakor rögtön a szexualitás jut eszébe. Remélem, Szűz Mária kimaradt a látóköréből.
Dicsák a következőkről kívánt terelni:
tegnap megjelent egy Magyar Narancs cikk melyből kiderül hogy az év üzletembere a Rózsaszín Lóharapás Bt-vel kezdett
meddig maradsz?
még elül az E-Star balhé? pár évre mégy?
Na megyek, mert külföldre utazom, de azért itt is itt leszek, van egy jófajta ZTE telefon, amivel lehet fórumozni!
Valaki a PF fórumon favorizálta nagyon, akkor néztem utána, hogy milyen jó kis készülék ez :)
Akkor úgy néz ki, hogy irány a patika, van egy jó gyógyszer, a neve: Cavinton :)
Bizonyos kor után nem csak ajánlott, hanem kötelező :)))
"Nagyon hallgattál akkor, amikor kijött valami pozitív hír"
Én november óta nem emlékszem pozitív hírre, illetve csak Eplénnyel kapcsolatban. Az épül és szépül.
Vártam már ezt a szexuális beütésű hasonlatot :)
Lupin úr, Magára még egy részvénynél is jobban lehet alkalmazni a "TA"-t, elő lehet jelezni, hogy mit fog írni :)))
"Nagyon gyanús, hogy beígértek Makra bácsinak egy kis bizniszt cserébe."
Akár vádalkut is kínálhattak neki. Nyilván nem csak Csabika fogható, az esetleges önkormányzati megkenéseknél még ő is ott volt.
"Aki képes arra az asztalra szarni, amelyről korábban evett, és onnan szépen meghízott, az másféle turpisságra is képes!"
Nem szűzlányok hordják szét, illetve akarják széthordani a cég maradékát.
Azért az röhej, hogy pont a KBC és az Equilor elemzőit kérdezik. Ők organizálták a a múltkori liba- és medvetömést is. Ákoska meg külön kategória.
"Kuti Ákos, az Equilor vezető elemzője szerint az ügybe való mélyebb betekintés hiányában nehéz megalapozott véleményt formálni."
Égbekiáltó pofátlanság az Equilor eddigi szerepe után.
Te ne terelj!
Nem fogom visszakeresni, mert nekem az életem nem arra megy, hogy fórumok előtt dolgozzak brokicégek megbízásából éjjel-nappal.
Nagyon hallgattál akkor, amikor kijött valami pozitív hír, és felfelé ment az árfolyam már többször is. Illetve amikor nem hallgattál, akkor próbáltad kiforgatni a pozitív jelentést, valami átlátszó komcsi technikával. (Azok alkalmaznak ilyeneket, hogy egy nézőpontból mutatnak be valamit, ami csak néhány %-ban igaz, de magában bemutatva olyan, mintha az lenne a 100%.)
kevés lesz ide most hogy a mancsban megjelentekkel visszavágnak Makrának
mert ilyen cikkek nincsenek max a kontraindikátor vásznaz
ne terelj
Nagyon gyanús, hogy beígértek Makra bácsinak egy kis bizniszt cserébe.
Különben meg tovább olvasva, így reklámozza a "cuccot":
"Az alkalmazás történhet transzformátorkörzetenként beépített berendezésekkel illetve egyedi, fénypontonkénti szabályozással is. Ez általában 22.00 és 05.00 közötti időtartamban a felvett teljesítmény mintegy 30-40%-os megtakarítását eredményezi (a megvilágítás érezhető romlása nélkül). "
Nem értek hozzá, de kérdezem, hogyha a "megvilágítás érezhető romlása nélkül" tud 30-40%-ot megtakarítani, akkor mi a francért nem így üzemelteti máskor is???
Nagyon büdös itt valami :)
Aki képes arra az asztalra szarni, amelyről korábban evett, és onnan szépen meghízott, az másféle turpisságra is képes!
Vigyázni kell nagyon!
Ránéztem már erre a Makra cégre, csak nem koncot kínálnak ennek is???!!!
"Közvilágítási korszerűsítés Önkormányzatok számára
1.) Átlátható és kiszámítható pénzügyi elszámolást biztosít partnereink számára.
2.) Nem igényel Önkormányzati forrást, a beruházás a megtakarításból térül meg.
3.) Az Önkormányzatnak nincs kockázata, mivel a hitelfelvevő a GREP Zrt.
4.) A piacról beszerezhető legmegfelelőbb technológiát, és ár/érték arányban legjobb terméket kínáljuk partnereinknek.
Grep Zrt."
Egyébként Ex, ha Te tényleg olyan vagy, amit Magadról állítasz, hogy objektíven mutatod be a céget, és a kisbüfik érdekében csinálod ezt a tevékenységet, akkor olyankor, amikor pozitívum jelenik meg (hír, cikk, stb.), azt miért nem linkeled ilyen szorgalommal, és miért nem idézed ilyen szorgalommal?
Érdekes, nem?
E-Starral fekszik, E-Starral ébred..
Azzal is álmodsz? :)
Tuti az álomban SCS, és IE gonosz szörny szerepébe bújt, akiktől nagyon fél az álmodó, és azért utálja ennyire a céget :)))