PFoson le vagy maradva, már ott is várják a tudósítást, bele kell húznod, ma nem lesz alvás :)
PFoson le vagy maradva, már ott is várják a tudósítást, bele kell húznod, ma nem lesz alvás :)
Oszt mondjuk júniusban még nem kellett előkészíteni a kedves olvasót arra az eltitkolt pöcsre? Ez egy megrendelésre készült cikk (ami nem jelenti azt, hogy nincs benne esetleg némi igazság is ugye).
Makra úr, Makra úr, nagyon dörgölödzik, csak nehogy Ő is kapjon egy beutalót a régi haverjával együtt ugye...
Én is röhögnék rendesen, ha annyi lóvét kaszáltam volna (a térdig érő forgószélben ugye) mint ez a talpig becsületes Makra úr. Egyébként Ő nem volt a cégnél mikor eltünt az 20 millió ojró??
Két rózsaszín lóharapás zoknit hegeszt a liftaknában. Az egyik: - Szerinted lehet térdig érő forgószélben lekvárt kaszálni? - Nem tudom, de még jó, hogy autóval jöttünk
"Egyébként a kedves cikkírónak miért pont most volt írhatnékja? "
Elő kell készíteni a nyájas olvasót az októberben várható botrányokra. Hogy nézne ki, ha csak akkor derülne ki, hogy p*cse van az év menyasszonyának.
Makra röhög a markába.Szarik az már rá, hogy mi van a trágyadombbal.
"Egyébként az tuti, hogy volt lopás rendesen"
"Eplény épül, szépül"
Én is csak 3Mrd-ot találtam a cihában.... Egyébként az tuti, hogy volt lopás rendesen, de a 6Mrd szerintem túlzás. Egyébként a kedves cikkírónak miért pont most volt írhatnékja? Sokáig tartott a "bennfentes" infók megszerzése? Esetleg Makra úr most jött rá, hogy ő keveset kapott?
"Meglett a tökéletes dojink a pár napos csökkenő korrekció alján terv szerint."
Ha terv szerint megy a csökkenő korrekció, akkor miért vett 500-nál? Baromira erőltetett ez a kényszeres magyarázás. Minden emelkedést visszarugdosnak, de így tökéletes.
Hódmezővásárhellyel kapcsolatban említi, hogy inkasszóval leemelt tételeket vissza kellett követelniük, túlszámláztak
"Józsefvárosban a szerződéskötés önmagában felvetette a tvsértés gyanúját:"
nem volt versenyeztetés, visszavont ajánlati felhívás, korszerűsítés után drágább lett a hőszolgáltatás, Papcsák
"a 2007-es szerződéskötés számításai szerint 230m ft ígért beruházás és 400m ft értékű bizonytalan összetételű szolgáltatás után 3mrd ft-ot kellett fizetni cserébe a kerületnek."
Nálam nincs az biztos, más nevében nem tudok nyilatkozni. :)
Fogalmam sincs egyébként előbb egy auditált mérleg kellene 2011-ről.
van még a cikkben a Patakhős sikkasztás gyanújával folytatott eljárás
valamint gödi 6m-s elmüs tartozás miatti elsötítések majd végül kései teljesítés Elmü felé
De hol a 20 millió ojró (persze ha valóban nyoma veszett)? Politikusoknak látszó tárgyak zsebében esetleg lehet pár fillér belőle?
A lényeg inkább pénz lenne , honnan akasztanak le ennyi lóvét októberig? Ha pedig a kötvényesekkel akarnak megegyezni azt is illene közölniük, hogy ez a szándék.
Szerencsére kívülről nézem ezt az egészet, de nagyon tanulságos így is, így lejáratni egy céget. Rossz a helyzet ok , de hát attól még beszélni kellene a menedzsmentnek mi a szándék, mik az elképzelések a helyzet rendezésére. Ok lengyel hitel, de azt még június, vagy júliusra ígérték. Mato babérjait megirigyelték.
"Makra áprilisban szabadult meg papírjaitól, amikor már tudni lehetett, hogy a könyvvizsgáló nem írja alá "
majd auditált info, kgy , fb tagok hiánya, pszáf bünti emlegetése
Most már tudom, honnan veszed .... ez egy fizetett "hírdetés" a megrendelő sem kérdéses....
Mondjuk szánalmas ilyen eszközökhöz fordulni ugye (Esetleg nem bírnak a Csabikával?, pedig fogható)
"az egyik bennfentes pénzügyi szakember a Narancsnak azt mondta"
E-Star multiként kezdett viselkedni, több m eur-s adminisztráció, tanácsadói szerződések, lengyel felvásárlásból származott, mintsem önkorm felmondásokból (10%)
ismerős szöveg, nem kicsit
Mi lesz ezzel az októberi kötvénylejárattal szerinted? Tudnak valamiből fizetni? Vagy megegyeznek a kötvényesekkel későbbi fizetésben? Vagy mi fog történni?
Képtelen egy helyzet, hogy ilyen szituban menedzsment meg sem szólal 1 hónappal lejárat előtt.
Mi az macika, még a fán? Lányok háta mögül tromfol?
Ezeket Te most honnan veszed? Valami rendelésre készült izé lehet :-) Lehetséges, hogy megtalálják a 20m ojró kézpénzt, biztos ott van a cihába.... Akkor irány a 6K!
No ki tőzsdézte el azt a kis aprópénzt?