Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Útközben gyorsan benézte…

#551604 Hathor

Útközben gyorsan benéztem záróra.

Meglett a tökéletes dojink a pár napos csökkenő korrekció alján terv szerint. 450-en zárt az árfolyam, amivel beállította a dojit lent a 20napos mozgóátlag felett.

BUX is napos dojit csinált 8nap emelkedés felett.

Buxban lehet pihenő a dojira, ha nyugat is megpihen, ellenben kis papírokat megtalálhatják a konszolidációs szakaszban blue chipek helyett.

Kocsiból írok, most nem chartolok. Blogomra reggelre feltöltöm az állapotot, képet, chartot.

Üdv.

Re: nincs cím

#551519 Kiss Zoltán Előzmény: #551489

Géza én irtam tegnap,hogy a hidegfront ingerlékenységgel,izgatottsággal,növekvő szexuális étvággyal jár együtt stb,a front"már a spájzban van"!!!

#551499 Arsene Lupin Előzmény: #551487

Nem csöcsörésztem, mindössze arra kértem, hogy a magyarok kerályának látogatásakor ne okozzon diplomáciai bonyodalmakat méretes dekoltázsával. Az 500 és a mogyoróim már az ön fékevesztett fantáziájában lettek összekapcsolva.

#551495 Sly-- Előzmény: #551489

Sajnos e-star részvényeseknek inkább csak az utolsó, ahogy itt olvasgattam az elmúlt hónapokat.

#551494 exmnbs1 Előzmény: #551484

http://magyarnarancs.hu/archivum_reszletes/2012/37

"Önkormányzati energiaszolgáltató csődje

Hulló csillag

Látványosan menetel a csőd felé az elsősorban fideszes önkormányzatokkal szerződő, fűtés- és közvilágítási korszerűsítést, megtakarítást ígérő E-Star Nyrt. A társaság működését az önkormányzatok fokozódó elégedetlensége, ki nem fizetett közműszámlák és szerződésbontások kísérik."

#551489 Grizzly Géza Előzmény: #551487

Mi ez valami ismerkedős oldal? :) Nem is tudtam hogy Herceg profilt bővített :)) Mogyorózás-csöcsörészés-szopás,van itt minden! )

#551487 Sly-- Előzmény: #551484

Én? Maga állította, hogy ez soha nem lesz 500 és kezdett csöcsörészni.

#551484 Arsene Lupin Előzmény: #551476

Már elnézést, de Ön zaklat engem már két napja a mogyoróim iránti csillapíthatatlan vágyával.

#551480 Hathor Előzmény: #551478

Na én elmondtam majdnem mindent..

Felsőbb szintekről nem beszéltem még, de arról nem lenne ildomos, először csináljuk meg a közelebbi chartokat, majd utána feljebb nézünk.

Köszi a figyelmet mkitől.

Yo kereskedést, sok pénzt!

#551476 Sly-- Előzmény: #551467

Én nem beszéltem Hathorról, magát fogom mogyorózni 500-nál, ne tereljen.

Illetve tereljen csak, mert ez már nagyon off.

Visszatérünk a témára 500-nál, én nem szeretek pörögni itt feleslegesen.

#551475 Hathor Előzmény: #551469

de ha 580as tetőről hozom le elliottot öt ponttal, akkor is 527-540es zónáig repülhetne.

http://postimage.org/image/pqy9hmowh/full/

Lehet velem van a baj és sokat látok bele röviden, de nekem egymásra épülnek a képek, és egymást erősítik.

és akkor feljebb nem is számolok most egyelőre..