Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#551442 Arsene Lupin Előzmény: #551433

"Meglesz az a mogyorózás hamarosan 500-nál."

Ön álmodozhat az én mogyoróimról, de egyelőre kénytelen beérni Hathor zöld gyertyájával. Az egyéb jelzőket nem mellékelem.

"miközben itt nézi egész nap."

Nézi a franc. Vannak a világban és a tőzsdéken ennél fontosabb dolgok is. Minek nézni egy egész napos maszturbálást?

#551439 Hathor Előzmény: #551434

Előbb utóbb eljön az igazság pillanata.

Hiába nyomják rá a pakkokat. Napok, hetek kérdése.

#551438 Grizzly Géza Előzmény: #551430

:)) Városi Lecsapó Bizottság. Szabadságukat töltő rosszindulatú kémia-matek-fizika és egyéb tanárok lakását áramtalanítottuk a kismegszakítóval. Mire hazaértek hűtő leolvadt valszeg. De volt hogy csak megvillantottuk 20-30-szor a kecóját,mikor otthon volt este és futi... A Bizottság T. tagjai röhögve gyönyörködtek,míg a végrehajtó kolléga kapcsolgatta a pincében lévő berendezést.

#551434 Hathor Előzmény: #551424

Dupla aljból számolt célár 489Ft

465ön van a nyakvonala dupla aljnak.

Be is álltak oda eladni most, tartani a nyakvonalat.

Dupla aljról azt kell tudni.. akkor dupla alj, ha átviszi a nyakvonalat.

Nekem jellege van, mert nem vitte át. na de ez 15perces chart.

Itt lépek fölé eggyel magasabb rendű chartal, ahol mutattam a fülescsésze jelleget. Tehát napos chart is az emelkedés irányába mutat, hozzáteszem jelenleg.

Emelkedő háromszög jellegzetessége, hogy emelkedő aljak, oldalazó tetők. Ez megvan két érintéssel. Nem tudok mást várni, mint hogy viszi ezt a trendet tovább. Mit nézek hozzá még? emelkedő indikátorokat. 15perces charton most hagyja el középvonalat, naposon pedig kezdi megközelíteni azt.

hetesen mi az ábra? Kib@szott nagy zöld gyertya.. hatalmas forgalommal a múlt hét, ez már harmadik emekedő hetes gyretya, ami kezdődött egy szétütött árfolyam végén zöld kalapács gyertyával három hete

#551433 Sly-- Előzmény: #551416

Meglesz az a mogyorózás hamarosan 500-nál.

Ne izguljon, nem fog fájni, virtuális leszek.:-))

Legfeljebb az fáj majd, ha nem követi le ezeket az oda-vissza 10-20%-okat, miközben itt nézi egész nap.

#551427 Grizzly Géza Előzmény: #551421

Hol van már a fiatalság... Garázdaság,testi sértés,ital,drog, rendőrségi fogda... Megkomolyodtam. :)) Pedig már 12-13 éves koromban alapítottam egy csoportot a VLB-t és ők nem tréfáltak...

#551425 Arsene Lupin Előzmény: #551417

Lehet, hogy tévedek, de erős a gyanúm, hogy a saját vételekkel előkészített charton végez örömszerző kézimunkát.

#551424 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #551420

Ezek a vonalak, meg izék, meg dupla alj jelleg?,(most dupla alj, vagy nem dupla alj) meg stb.....

Mennyi lesz mondjuk jövő hét pénteken délben kb ? Ha eltalálod (+- 30Ft ) akkor azt mondom Te vagy a király! :-)

#551422 Hathor Előzmény: #551420

Előző kép a héten történt események voltak.

Ez a kép napos chart:

http://postimage.org/image/s6x9zjg9b/full/

Kettős alj jellege itt is, de jellegében fülescsésze inkább.

Emelkedő háromszög épülget benne a kettős aljjal, Indikátorok fefele mennek. Augusztusi emelkedés nem tört meg.

Aki hiszi veszi. Aki nem hiszi adja.

Nekem 8! előbb útóbb vissza kell vennie, aki adja.

Árfolyam 20napos mozgó fölött, és robog lefele 50napos mozgó is az árfolyamhoz. Kis pattinccsal azt is megugorhatjuk miután a két mozgó crossolna fel.

#551416 Arsene Lupin Előzmény: #551407

Látom, a kötés után rögtön be is írta. Ez így nagyon kamu meghúzás.

Főleg, hogy megint készülnek a magyarázkodó chartok.

#551414 Hathor Előzmény: #551411

Ma reggel 430-433on 11.000darab támasz állt.

MAjd folyamatosan jöttek fel a 2000-es vételi pakkok, nemrég 444en 6K támasztott.

Menni fog ez, csak türelmesnek kell lenni, és kivárni, és nem ráborítani a pakjainkat a vevőkre. Én kitartok.

Ijesztgetések biztos lesznek még, de ha globálisan nem adjuk nekik, nem lesz kitől venniük. hajtsuk meg az árfolyamot, 400nál ne vágyakozzanak már a papírjainkra. Árfolyam 5%pluszban. Optimistán kell hozzállni, és igazából figyelni sem kell a papírt ezen a szinten szvsz.