az van ami pénteken
volt reggel 420-on 11K vevőn
vajon bent áll még?
az van ami pénteken
volt reggel 420-on 11K vevőn
vajon bent áll még?
Előbb lesznek a kerály orra alá dörgölve ezek csöcsök a közelgő látogatáson, mint nekem az 500. Ha belegondolok a két fél magasságába,... lehetnek itt még diplomáciai bonyodalmak.
lupin mérges erre a cégre, ezért elfogultan dobálta a számokat
Érdekes, hogy mind egyszerre vonul vissza.
Micsoda "véletlen" dolgok ezek...
igy van, és az is a jobb, ha napi 10-15 millás forgalmakkal napi 5%-ot emelkedik. Aztán majd 600-nál jöhetnek a libák is, amikor nagy forgalommal üzemel majd a tömőgép. Ez pontosan illeszkedne az Ön által éppen írtakhoz
Ne félts, Lupin orra alá is oda lesz majd dörgölve 500-nál. :-)))
ráncom van elég, abba nem kell szedni :))
Hullarablók pedig épp mi magunk vagyunk :O Csak az a fura, h. nincs konkurencia? :)
Néhány bátor speki felhúzta a papírt, aztán várja csodát. Az pedig nem lesz. Ha esetleg összegyűlne egy nagyobb adag liba délutánra, be lesz kapcsolva a tömőgép megint. De pár lézengő libáért nem érdemes.
Egy 80-as csak ne válogasson és nehogy azt higgye, pénzért mindenkit meg lehet venni. Maradjon csak a korban hozzáillő csajoknál. Angela majd ráncba szedi. :-)))
Azt hiszem, inkább örülhetünk, hogy nincsenek hullarablók.
Maradna is így...
hát nem tudom, de ez a tőgyös nem jön be, én inkább a friss, modell alkatú húszasokra bukom 80 évesen is :)
Na akkor megyek is tömetni, nehogy már kimaradjak...
nagy tömőrally 2.0 indul.
Aki lemarad, téányleg csak tömve lesz, aki időben beszáll, jóllakottan is távozhat
Én sosem hittem nekik :-) Még a rövidtávúnak sem nagyon... Lajosnak meg pláne nem!
Én is benne vagyok egy két meteorológiai programban,hidd el ezek a hosszútávú előrejelzések nem sokat érnek!Egyébként az időjárás olyan mint a tőzsde egyszer fenn egyszer lenn,kivétel az e-star az mindig lenn!
http://borsonline.hu/20120911_farkasordito_hideg_jon
Lesz haszon télire :-)
Ex egy nem régen alapított cégről szeretnék információkat szerezni,hol keressem?Előre is köszönöm!