Ennyire nem vagyok perverz,még az egyenlegemet sem nézem,nemhogy a tavalyi csúcsokat
Ennyire nem vagyok perverz,még az egyenlegemet sem nézem,nemhogy a tavalyi csúcsokat
Ne forintosítsuk,mennyibe került ez az elmúlt 20 évben,csúnya összeg jönne ki :)
Most éppen Jan.1 óta nem iszok alkoholos mérgeket :)
5) Viszont két liter bor után belinkelheted magadnak a 2011,május.13-i állapotot,és nézegetheted
egész nap! :)))
Nem értek egyet.
1) Az alkoholon megspórolt pénz is befektethető:)
2) Az árfolyam független az elfogyasztott alkohol mennyiségétől
3) Kijózanodás után ugyanolyan szarul esik az egyenleg nézegetése:)
4) Káros az egészségre
vegyél és igen, én már ezzel is indítanék, ha nem kéne vezetnem. E-star tulajként aligha indulhat másképp a nap
Wazze,az avatarod motivált a mindennapi edzésre! Most vegyek egy kalapot és szokjak vissza a whiskey-re? ))
az unalmas hogy a cég napról napra nem közli a tavalyi mérlegeit és sunyít
sem a tv-t, sem az alapszabályát nem tartja be, ezért rendszeresen büntetgetik ilyen-olyan hatóságok
hogy a cég miként próbálja elkerülni a csődöt arról kevés az információ. egyes alapok, és vezetők úgy hogy lelépnek
http://bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?company=3191
olyan FB tagot szerepeltet a honlapján, aki lelépett és nem jelöl a megüresedett helyekre új tagokat
híreket nem közölnek arról hogy is állnak az önkormányzatos átadások
H1-ben közölt számaik mellé "elfelejtettek" magyarázatot fűzni hová is lett a sajáttőke 40%-a, Flash Reportokban közölt számaiktól miért is a lényeges eltérés
az elemzők is hol ilyenre, hol olyanra veszik a figurát, hol a terelés látszik, de kilóg a lóláb
Jockey Ewing? Legalább alsógatyóban lenne...:-)))
Akkor én is keresek egy másik nyulat.:-))
Dicsák tegnap reggel várta 250-re, úgy látszik éjszaka változott a helyzet nála is.:-))
" És Magának mi köze ahhoz, hogy ki milyen figurát "játszik"
Tudtommal nem vagyok innen kitiltva, és szólhatok, ha egy több néven írogató ripacs túl hülyére veszi a figurát.
"valamiért nagyon érdekelt abban, hogy itt csőd legyen!"
A rovarirtó is abban érdekelt, hogy pusztuljanak a csótányok.
Amúgy egy olyan cégnek, ahol a főnök tudtával egy fb-tag és egy szervezet klónhálózat manipulál, el kell tűnnie.
mintha tegnap(előtt?) még te is lefelé vártad volna....
És Magának mi köze ahhoz, hogy ki milyen figurát "játszik" itt?
Az ezerszer leírt fogható, csőd, nem lesz 500 már, csődspirál, illetve 1000szer belinkelt ugyanazon cikkek stb. mellett nem elfér?
Valami nagyon gyanús Maga körül Lupin úr, valamiért nagyon érdekelt abban, hogy itt csőd legyen! Csak nem valamelyik shortos broki, ellenlábas, stb. klónseregének a vezére??
"Valószínűnek tartom, h egy magyar nagymenő veszi meg egy jelentős %-át."
Szóltam már, hogy ne játsszon itt kamu szerepet. Túlságosan hülyére vette a figurát.
Vmi nagymenő úgyis felvásárolja egy részét, talán a részvénykibocsátás lenne a megoldás, esetleg vmi szakmai befektető bevonása, persze emellett EU-s pályázatokon keresztül kéne tőkéhez jutniuk. Valószínűnek tartom, h egy magyar nagymenő veszi meg egy jelentős %-át.
Tavasszal! :D Vagy most milyen melegekről van szó? :)
No de komolyra fordítva: fűtési szezonban kikapcsolni tilos, az megvan. De el se indítani ér?
Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget