támogatom
:)
(javaslat:"szép tájak",szép lányok)
Így igaz. Csak a külön szervernek volt köszönhető, hogy ma akár fél órányi ki-be lépős, internálszervererroros kínlódással is meg tudtam oldani egy-egy hszt vagy üzenetet. :-)
Ötletem: a hibaoldalakat le kellene cserélni egyéniekre, és akkor a rideg hibaszövegek helyett mondjuk képeket vagy videókat láthanánk mondjuk szép tájakról, alatta nyugtató, halk zenével. Na? :)
gondolhatod, h. nem kamuzok....ahhoz már hozzászoktam, hogy server és dns hiba van átlagosan minden héten, ha vmihez hozzá akarok szólni, de az még nálam is ritka, hogy mivel épp utaztam, volt ma este időm 45 percen át próbálkozni, de csak nem lehetett kicsikarni egy hozzászólás elküldését sem...
szvsz Te csókos vagy
Neked a főnök külön szerverről ad hozzáférést
(csak még nem mondta)
:)))
Nem értelek, szerintem teljesen jó volt ma az oldal, úgy lépkedtem ki-be, ahogy csak akartam, minden hsz azonnal elment, semmivel sem kellett 4324324522-szor próbálkozni.
:-)
ma ahányszor feljöttem, szerver hibákról jöttek üzenetek, legutóbb az elmúlt fél órában, folyamatosan. Leginkább a belépésnél, pontosabban annak kísérleteinél. Fos.
Ideje lenne már, köszönjük előre is.
(csak hogy tudjon kellő sebességgel pörögni az e-star fórum) :-))
hosszú hétvégén csodák történhetnek :)
Főnök!
Nem őszre lett ígérve, hogy megszűnik ez a képernyő?
Sajna elég sokszor ez van... :-((
"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.9 (Debian) Server at www.stocklandyard.hu Port 80
Ez az Ernő, akarom mondani error, már megint itt van....
Megmondom miért. Felhasználótól függ. Mindig az első olvasatlan kommentre megy a kedvencek közé tett témában. Ha ez a komment törölve lett, akkor ilyen hiba jön és ez rendszres. Kéne bele valami számláló, hogy ha nem találja, akkor eggyel tovább lép.
Végy példát rólam. Az oldal legjobb topikjait én nyitottam.
Csak nem ért meg a világ...
Ui: Legnagyobb büszkeségem a Hajrázó topik természetesen.
hogy lásd lehetsz több is, ha topikot alapítasz :)
Nem tudom a saját hozzászólásomat törölni. (nincs jogosultságom) Akkor minek a törlés gomb?
a tescos reklám a szlovák vagy lengyel tesco oldalára visz :)))
Mostanában többször feltűnik az a hiba, hogy a forum azt mutatja, hogy "Nincsenek kedvenc fórumtémáid", és ilyenkor a pipákat sem mutatja az adott topicban. Utána gondol egyet és minden rendben van. Sacc/kb úgy néz ki, mintha elfelejtené a lekérdezéskor, hogy én vagyok én, vagy azt, hogy be vagyok lépve.