Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#550630 Dicsák Előzmény: #550627

Nem. Amúgy sem szeretem a virágokat :)

Csak figyelem a történéseket, abból látszik. Nem kell nagyon visszamenni a múltba...

#550629 Fornit Előzmény: #550624

Eddig mindenkit levadásztak aki ilyesmit kijelentett az Ísztárral kapcsolatban, vagy pedig játékpénzt ér az amit beletett.

#550628 Camilla2 Előzmény: #550624

AZért ennél többet vártam tőled,12 K nál még nem tudtunk szinte semmit a bajokról és azóta csak rosszabb lett,csak TA alapon nézed ? ,nem is értelek.

#550624 Hathor Előzmény: #550620

Tőlem nem veszik el. Nulla esetében sem. Ezt a projektet végigviszem, már kíváncsiságból is.

Mondtam ennyit megér nekem, és 20évet is ráérek bármilyen papírral.

Sajnálom, hogy paráztatnak benneteket hüleségekkel. 12Ks szinten jó volt a vétel, 500on már nem jó?

Üdv.

#550623 Dicsák Előzmény: #550621

Szerinted nem feltűnő, hogy mindig -10%-on menekülnek? :)

Nem feltűnő, hogyha elég, akkor 2-4000Ft-okkal teszik mindig a vételi oldal tetejére?

Pl. valaki kiveszi a legjobb eladót, utána egyből 60-150 db-al visszateszik a legjobb vevőre.

#550621 Bendeguz Előzmény: #550613

"Tetszik", hogy mindig van egy harmadik fél, egy titokzatos "tuszokmester", vagy az emelkedésből kimaradt rosszindulatú "zsék", akik az esésben érdekeltek és csak az ószövetségi bosszú vezérli őket. Sose a speki a felelős a saját hülyeségéért, mindig a körülmények.

#550617 Kissherceg Előzmény: #550605

nagyobb kreativitást néztem ki belőled... :) Gondolod, hogy komolyan olyat írok, soros eszart vesz? :))

Yo napokat! 432-439közö…

#550616 Hathor

Yo napokat!

432-439között vettem még.

Tág a spájzunk :D

Üdv.

#550613 Dicsák Előzmény: #550604

Ugyanaz a játék megy, mint korábban számtalanszor. Látszik, hogy mindenféle módon igyekeznek -10% környékén tartani. Fog törni a 400 is, aztán irány 250.

#550612 Dr. ursi Előzmény: #550608

dehogy vonult vissza épp nagyban manipulálja a politikát és a gazdaságot és a piacokat.

eccerűen el akarja érni h legyen közös eu kötvény.

h németo nyakát behajtsák az igába ...

ő csak egy fizetett ügynök.

egy állibsi bérenc.

#550611 Arsene Lupin Előzmény: #550605

Nincs olyan barom, aki fel akarna vásárolni egy negatív NPV-jű céget. Simán lerugdalják a színpadról, és átveszik a piacot. Le kellene jönni erről a felvásárlási mákonyról.

#550605 Dr. ursi Előzmény: #550604

soros minek venné ?

akkor már inkább a fideszes önkorik azé nem fizetnek a cégnek h jól beessen az árf a csőd gyanúra és közben ezen fideszes önkorik polgmesterei slepje felvásárolják ócsóért a céget a részvényeit és vagy egyben megkaparintják vagy csak utána bejelentik h mégis fizetnek és akkor kilő árf és kaszálnak :o) ez már gyakorlatiasabb speki sztem.

#550604 Kissherceg Előzmény: #550596

egyébként nem kell feldumálni és ledumálni árfolyamot, ahhoz, hogy tömhess.... Elég képzelőerővel rendelkeznek a spekik, hogy bebeszéljék maguknak, hogy Soros veszi...

#550598 Fornit Előzmény: #550558

Azt senki sem tudja, de ez is tankönyvi volt. Nem is vacakoltak sokat, a Standard Gúnár még mindig rendeltetésszerűen működik. Sőt felsőlimiten szerintem már egy Kacsa-Nova 80-ast is csatarendbe állítottak. (Kacsa–Nova 80

Elektromosan vezérelt mobil hidraulikus libatömő-gép

A hagyományos tömőgépekkel szemben nagy előnye, hogy egységnyi idő alatt a darabszám akár duplájára is nőhet. A libák elhelyezése a földtől kiemelve (60-70 cm) rácson történik.)

http://kistergep.uw.hu/keptar001.html

Mindjárt hello telló lesz megint.

Mellesleg kb 420-ról indult harmadikán, tehát back 2 black soon.