Annak is kicsi az esélye, hogy valaha lesz még 500.
Annak is kicsi az esélye, hogy valaha lesz még 500.
Szerintem ma már nem lesz 500.:-(
Én továbbra is sávosan veszem, egy holnapi 420-410 még belefér.
másra van pénz http://stocklandyard.hu/blog/show/1690
sztem a fogható garbósnak felvitték a klónosok az árat, hogy ott zárjon picit
és még a bristolit nem is említettem)))
Ne hallgass rám. Nem értek a tolvajrészvényekhez, ez mehet fel is meg le is. Attól függ, hogy merre játszanak a brokigyurik.
Nem túl bátor dolog általánosságban "vádaskodni", de a konkrét kijelentésektől tartózkodni.
dettó!!!
Az árra való befolyása annak lehet, hogy az elmúlt időszakot visszanézve ismét ugyanaz a játék megy ma, ami számtalanszor volt:
Lerakták -10%-ra. A kötések nagy rész itt történik. Ezután következő nap az jött, hogy ismét lerakták -10-re, vagy egyhelyben mozgott, és 1-2 nap múlva rakták le -10-re.
Most is itt tarják! Felfelé nem fog tudni elmozdulni, mindig visszateszik.
nincs is jelentős befolyása az árra, csak hangulati szentiment
nem nevezném meg :))
Megneveznéd konkrétan, hogy kiket tartasz klónnak? Túllihegitek ezt a kérdést. Még ha igaz is, hogy páran több néven írnak, akkor sem tartom valószínűnek, hogy cégközeli befolyásos emberekről lenne szó. Mondjuk a lebeszélő üzemmódnak az értelmét sem látom, a meggyőzőerejét meg pláne nem.
Fogalmazd meg akkor konkrétabban, mert akkor olyan pozit kell nyitni, amilyet mondasz!!
Most kétesélyes szerintem. Mondj jobbat!
Hallgatom!
Tehát ha nem fel, akkor inkább le, de ha mégis fel, akkor nem le, tehát long és nem short! Megragadtad a lényeget :)
klónok is inkább lebeszélő mint feldumáló üzemmódban vannak. Ez is lehet egy jel