Forgalom szerintem ma megfogja,de minden nap egy újabb kihivás a papirnak .
Forgalom szerintem ma megfogja,de minden nap egy újabb kihivás a papirnak .
Szerintem, ha 440-et lezúzzák, akkor 420 környékén van még egy megálló, ahonnan pattoghat 440 és 400 között, aztán ha 400-at töri, akkor irány 250..
Ha innen pattanni tud, akkor lehet fel.
Brokicégek ha lefelé fogadtak és vannak likvidálandó pozik, akkor tökmindegy, irány le.
Amúgy pszichológus a doktornő!A mániákus depressziós részvényünkről kérdezett éppen!:)
sztm lehetséges, csak jóval nehezebb. Az elmúlt években elég sok kis papírra bejött az elemzésem, tehát működik...
fordított fejváll felfele mutat :)
emlékszem persze, nem kicsit fájt :) Na mindegy...
Itt pedig lassan megint elővehetjük a 250-es céláramat...
csak hogy ne sírjon senki utólag, jelzem, hogy 460-on visszaszálltam :)
A kispapírokkal nem foglalkoznak a külföldiek nyílván (ezt mondjuk nem is tudom, miért következtetted ki), de az OTP-vel igen. Nyitott shortállományok mindig vannak rá, és még emlékszünk a Soros-cég féle manipulatív eladási tranzakcióra, amit másnap már zártak is.
A végén még fordított fej-váll lesz, 250-es célárral :)
Persze, jó nagy játszórét a BÉT, jókat lehet itt bíbelődni :) Kis papír meghúzások mindig nagy bulik
Szerintem meg KBC védeni fogja a shortjait, aztán majd a likvidálásokkal zárja. Holnap, holnapután, -10 vagy -20%-on....
Én is attól tartok. Ilyen feladatra kicsit "overkill" lenne, ahogy az angol mondaná. Viccnek szántam, de ezek szerint nem ment át.
Egyébként a legvalószínűbb válasz az, hogy pepe szereti a kerek számokat és pont úgy szereti a túlzásokat, mint a legtöbb ember, ha valami nem tetszik neki mondjuk.
Mindezt arra írtam, hogy ő állítólag napi 16 órában foglalkozik ezzel.
Nézd, nem tagadom, hogy van értelme a megfigyeléseknek, és egyes indikátorok működhetnek, ha nagy számú szereplő van egy piacon és egyik sem ugrik ki jelentősen a többi közül, de ezt a magyar tőzsdén kb. az OTP-re lehet elmondani, viszont arra se mindig, tekintve, hogy egy pár millárd Ft-tal vergődő részvényt bármikor ugyanígy manipulálhat egy jelentősebb külföldi spekulatív alap.