felfügg
legalábbis remélhetőleg, mert ha nem ő adta vissza, akkor megint vmelyik alap öntöget... kv szünet
úgy ám
viszont amit ír az korrekt
vagy ismét hatizárás lesz amihez kell a papír, 74K
Érdekes, hogy a KBC elemzésben elfelejtettek kitérni a felhúzásban játszott szerepükre.
Honnan tudja, hogy masszív intézményi eladás? :)
Csak nem belenézett a broki rendszerükbe a kis sunyi?
Az elmúlt 2 évben hol lehetett a legcsekélyebb eredménnyel is ütni bárkinek az asztalt mélységesen demokratikus kormányunkkal szembe? Mond Medve, ne kímélj.
"Az elnök szerint igaz, hogy Romániában is felmondták már két hasonló szerződésüket – Marosvásárhelyen és Zilahon –, de a lengyelországi fejlesztéseik továbbra is kecsegtetőek,..."
:))))
http://www.hir24.hu/belfold/2012/09/09/gyurcsany-ehsegsztrajkol-a-parlament-elott/
Soós vajon miért nem fordul a nyilvánossághoz,üthetné ő is az asztalt hogy milyen égbekiáltó igazságtalanság történik a cégével:))
Valszeg "fogható":) , ezért kussol...
Miközben talán épp az otp hitelre várt( a dátumra már nem emlékszem),egy cikkben kifejtették hogy a válság megoldása a banki profitok elvonása. Valami ilyesmi,zanzásítva...
Ezt nem egészen értem, mi van egész pontosan kapcsolatban a bankok profitelvonásának elvonásával?
Akkor nem vagyok speki vagy csak egyszerűen lúzer vagyok.
Vagy csak üdítő kivétel.
Nem vettem és nem adtam. Pedig van...
Ebben egy elgondolkoztató momentum van, az oldal, ahol leközölték.
:))))
Én 590-en dobtam
537-en vettem vissza
575-ön dobtam
502-ön vettem vissza
528-on dobtam
481-en vettem vissza,és ekkor dobtam az ébresztőórámat,amit elromolva tettem vissza!:)
A fórumok alapján minden speki kaszált az elmúlt napok felrántásán. Csak arra tudok gondolni, hogy az egészet levezénylő brokifiúk bukták végig az egészet.