Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: velvet

#550201 cédrus Előzmény: #550116

Döbbenetes! Szinte az egész világ a fórumot olvassa, ez egyértelmű! Arról már ne is beszéljünk, hány helyen olvasható három pont egymás után...!

Re: nincs cím

#550195 Grizzly Géza Előzmény: #550193

Akkor viszont más is kinézhetné magának esetleg...

Nem egyszerűbb akkora hitelt adni,ami kevés a fent maradáshoz és elzálogosítva az ölükbe hullik a gyémánt?

#550193 Arsene Lupin Előzmény: #550192

Láttam. A lengyeleknek az az érdeke, hogy az E-Star csődbe menjen, és olcsón visszaszerezhessék a gyémántot.

#550191 Arsene Lupin Előzmény: #550176

Ha nincs ideje végigolvasni a napi termést, akkor honnan tudja, hogy mit írok le naponta pontosan tízszer?

Ember, logika!

#550190 Arsene Lupin Előzmény: #550178

Nagy sz*rban lehet a cég, ha már oda is klónt kell küldeni. Gondolom, ide is Csabika küldte.

Az év üzletembere. Röhej. Szégyen.

#550178 exmnbs1 Előzmény: #550177

Management Board:

Andrzej Saj - Chairman of the Management Board

Ryszard Haluch - Vice Chairman of the Management Board

Agnieszka Kuk - Member of the Management Board

Csaba Szabo - Member of the Management Board

Piotr Andrusiewicz - Member of the Management Board

Supervisory Board:

Jacek Krawczyk - Chairman of the Supervisory Board - representative of E-Star Alternative Plc.

Csaba Soos - Vice Chairman of the Supervisory Board - representative of E-Star Alternative Plc.

Ede Istok - representative of E-Star Alternative Plc.

Krystyna Tokarska - representative of Gmina Miejska Gorlice

Józef Abram - representative of Gmina Miejska Gorlice

#550176 pepe01 Előzmény: #550144

Igen mindenki látja a chártot és valóban egyértelmű a trend.

Viszont nem attól lesz színes a fórum, hogy naponta meghallgathatjuk 10szer, hogy Csabika fogható.

Szívesen reagálnék néha Én is, de nincs időm végigolvasni a napi termést, gondolom nem csak Én vagyok így ezzel!

#550145 hosszhuszár Előzmény: #550144

Hathornak,vannak jó meglátásai,Ta-ban otthon van, előbb utóbb mindenből kijön, pluszban, egy baja van, a pozíciói méretét túllövi, mikor el akar adni, nincs kinek....szerintem....

De TA működik,persze önmagában íztelen, ezért kell mellé egy kis só, és fűszer. Van úgy, hogy túl sós, vagy túl borsos, de többnyire ehető....

#550144 Arsene Lupin Előzmény: #550143

A közismerten szűkös szókincsem egy darabja való a mondat végére, de most tényleg nem akarok bántani senkit. Amúgy a spekizés bőven belefér ebbe a papírba, csak a hosszú chartista magyarázkodás felesleges.

A papír dögrováson, nyikorognak a talicskák, Eplény épül-szépül.

#550143 JP Előzmény: #550141

Arsene úr, fejezze be,,, a mondatot amit elkezdett.

Ha már a TA rajzolásról folyik a téma, elvileg nem lehetetlen, ugyanis egyszer ez nekem is sikerült, aszerint ahogy Bendeguz is írta: ez egy többszereplős játék. Nekem is csak így jött össze, hogy ennek a többszereplős játéknak mint utolsó láncszeme trédeltem, bár a fene meg gondolta,hogy másnap már örömködni fogok.

Szóval ez most attól függ: hétfőn majd kiderül, hogy Hathor volt-e az utolsó, hiányzó láncszem, vagy még kellenek-e további önkéntesek az elvárandó eredményhez.

A spejsz meg olyan hely, ha sokáig nem mész be se, akkor befial az egér is. Ha meg bemész, akkor nem állod meg,hogy az áfonya lekvárt meg ne kezd, még korán ősszel felélni.

#550141 Arsene Lupin Előzmény: #550140

Ha valaki a saját maga által rajzolt charton önmaga örömködik, az olyan mint a ....

Amúgy túl sok a magyarázkodás. Fel kell vállalni, hogy speki volt, esetleg bukott. Mindenki bukott már ennél hatalmasabbat is.

#550140 Bendeguz Előzmény: #550138

Alapból TA párti vagyok, használható sokszor. Ami a bejegyzésben aggasztó, hogy tulajdonképpen Hathor egy személyben rajzolta a chartot "optimálisra". TA szerintem sokszereplős játék, a pszicho is sok szereplő együttese. Ha nem lesz aki folytassa és Hathor se szán rá több pénzt, akkor mi lesz? A spájzban elfér hozzáállás ránk is jellemző volt még 6000-nél is.

#550139 Arsene Lupin Előzmény: #550138

Abból, hogy Tök Jenő kiesett a 120. emeletről, és közben megpattant az 5. emeleti párkányon, nem vonnék le mélyebb TA következtetéseket.