Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: röhej...

#550295 Bendeguz Előzmény: #550198

Ne haragudj Péter, nem akartalak megbántani. De egy bocsi cikket írhatnál, hogy tévedtél, más számokat néztél, vagy add vissza a papírkáidat :)

#550246 Kissherceg Előzmény: #550198

elég finom szavakat használtam, pedig sokkal jobban zavar, hogy van létjogosultsága ilyennek..

#550194 Grizzly Géza Előzmény: #550094

Egyetértek. Én sem ülök valami túl jó papírban,de fészbúkot nem mertem venni,ugyanazon okok miatt,amiért cig pannóniát sem. Funda elemző barátunk nyomtatott formában állított ki magáról bizonyítványt,bár én nem zárom ki hogy fizetett hirdetés volt az egész cikk...

#550148 Bendeguz Előzmény: #550091

Kedves Szoldán Péter, alias Roberrttoo, ne vedd magadra nagyon! Illetve mégis. Nem értek a fundához, de józan paraszti ésszel is büdös volt a FB IPO. Hova mehetek oktatni?

#550094 Kissherceg Előzmény: #550091

a hülyeség minden ember joga, de ha cikket írsz és oktatsz az már mást jelent. Ez nem színvonal süllyedés, hogy szégyennek tartom ilyen emberek publikációit. Vélemény. A képesítéssel pedig éppen kitörölheted a segged, ahogy az alanyon látszik...

#550091 Roberrtto Előzmény: #550071

Ne haragudjatok, de a fórum szinvonala kezd süllyedni. Ez az emberke elég szép képesítést szerzett, nem ismerem se őt se titeket, de van egy érzésem ő többet tud a tőzsde világáról mint mi akik itt fórumozunk. Ha retardáltnak nevezed azzal nem őróla mondasz véleményt, hanem saját magadról már megbocsás.

Ja és akkor én is az vagyok, mert én is oda várom, még mindig, akkor is ha 10$-ra lemegy.

El se tudom képzelni, hogy én akkor mi vagyok a szemedbe:)

Peace:)

Amúgy a budacasht én is rühelem..

#550088 Kriszti@n Előzmény: #550079

Budacash , csak hogy nehogy félreérthető legyen:) add ide a pénzed **** csinálunk belőle többet, de ha nem az sem baj, a miénk meglesz :DDD na nem offolok továb...

#550081 Zotya32 Előzmény: #550071

gondolom full-ra vette magát a bevezetéskor, hisz 38-ért ingyen volt, ha 50 dolcsi a célár... :)))

#550080 Kissherceg Előzmény: #550079

azokat sikerült leráznom, de szégyen hallod komolyan.. és egyetemen oktat aki ekkora retardált..

Hamarosan csinálok Én is tőzsdetanfolyamot, ami arról fog szólni, hogy a többi miért szar és csak fele annyiba kerül :))

#550079 Kriszti@n Előzmény: #550071

tipikus PR shit... engem (is) naponta hívott a Budacah(anitreklám), hogy kibocsátástól minimum 30% van benne... no comment...

Re: Moskovitz is adogat

#549157 Roberrtto Előzmény: #547825

Szépen vissza is kapták, 19.20$, talán 20$ fölé is felmegy, de midnejár titt lesz október és főleg november, maikor jönnek a nagy pakkok.

Szerintem amúgy azt akarják, hogy felhúzzák 20 akár 25re, hogy legyen honnan szórni.

Re: Moskovitz is adogat

#547814 Roberrtto Előzmény: #547444

18 alatt van.

Nem tudom mi a tervük novemberre, nagyon kiváncsi leszek, leesik 15$-ra onnan felhúzzák mondjuk 30ra, hogy onnan szórhason az 1 milliárd részvény tulajdonosai.

Ha 15ön lesz novemberben akkor csúnya világ lehet itt.