Szerintem elég annyit tudni, hogy az E-OS a Lajosé... a többi már részletkérdés.
Szerintem elég annyit tudni, hogy az E-OS a Lajosé... a többi már részletkérdés.
Ember, nem azt mondtam , hogy jó ember, hanem, hogy egy zseni.
C.Ronaldot és Ibrát is utálom, de mindkettő zseni a maga szakmájában.
Miért? Mi számít? A dobtáras ? Operába nem járok! Azt még sznobhatásilag sem tudom elviselni.
Nem, nem tudom mi az E-OS, magyarázza el vki légyszíves.
Ha privátba szeretné: budfox32@gmail.com
magyarnak :)
Zseni... Ja igen.
Az, aki kenőpénzekkel, meg kapcsolatain keresztül, mutyival elnyert túlárazott projektekből gazdagszik.
Az ilyet máshogy szokás nevezni, nem zseninek.
Nem tudom, hogy zseni-e, de úgy tünik, ő is inkább a politikai kapcsolataival halad nagy léptékkel előre. A szélirány még változhat, akkor majd lehet zseni.
Hát ez így nem fog olyan szépen zárni, ha így marad, ahogy most a könyv mutatja.
A Lajos egy zseni. Abban a szakmában nem a szépség számít. Egyébként az Operában is kövér énekesnők játsszák a szövegkönyv szerint jó nők szerepeit.
miért? mert nem mindenki korányinál tanulta a mesterséget ? ))
illene belátnia ezzel is bukott, azzal is
off topik
azért csabához csak odaért az aegon levél
miért? mert nem mindenki korányinál tanulta a mesterséget ? ))
illene belátnia ezzel is bukott, azzal is
off topik
azért csabához csak odaért az aegon levél
"de mi még kettes számrendszerben is matekoztunk"
Gondolom, kisegítőbe járt, ha a kétbites szisztémát tanulta. A kazánkovácsoknak sajnos nem tananyag.
megfog lepődni borvirágos papa
de mi még kettes számrendszerben is matekoztunk
akkor lehet hogy scs-t elpápázzák, elég lesz neki a hópálya és a fakunyhóba kiakassza a évmenedzsere díjjakat?
Egyébként ez a Simicska olyan ronda, (meg büdös is) hogy a kutyám mindig megugatja... és ha látnátok az arcát, mikor mondom a blökinek, hogy E-star ide!
Le kellene jönnie erről a kétbites anyagról, agyilag teljesen ki fogja ütni.