Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

"A cég életében rövid tá…

#549894 Nyeretlen_Keteves

"A cég életében rövid távon a legkritikusabb a 2012. október 24-én lejáró kötvények lejárata (1,42 milliárd forint kifizetése). Mivel a lengyel BZ WBK banktól a cég lengyel eszközeire sikerült felvenni 2012 júniusában 36 millió euró hitelt, ezt a kötvénylejáratot a cég minden bizonnyal ki fogja tudni fizetni, ha a hitelt folyósítják (ez pletykák szerint azért nem történt még meg, mert az egyik meghatározó tulajdonos nem vállalta a tőle elvárt felelősségvállalást). "

Ki az a meghatározó tulajdonos? Ezek engem most nyuszinak neveztek? Na akkor azért is lesz hitel! :-)

A Simicska meg a Turbán bekaphatják (meg is akadna a torkukon)

Re: nincs cím

#549893 Lxrose Előzmény: #549887

:-) A kémiáról vagy a fizikáról nem is beszélve. Ott szimpla elektronok tesznek különbséget.

#549892 Arsene Lupin Előzmény: #549882

E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA

a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján

Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja tisztelt befektetőit, hogy az AEGON Magyarország

Befektetési Alapkezelő Zrt. mai napon részünkre megküldött tájékoztatása szerint

az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. részesedése a Társaságban

2012. 08. 09. napján 5% alá (4,9%) csökkent.

Budapest, 2012. 09. 07.

E-Star Alternatív Nyrt.

Soós Csaba

vezérigazgató, az Igazgatóság elnöke

#549887 Arsene Lupin Előzmény: #549868

"Ennyire terjed ki a szókincse?"

Nagyon szűkös a szókincsem. De gondoljon bele, az informatika egy nyamvadt 1-essel és egy még nyamvadtabb 0-val csodákra képes.

#549882 Lxrose Előzmény: #549881

"A keresett oldalt valószínűleg eltávolították, megváltoztatták a nevét vagy jelenleg nem elérhető."

#549880 Dicsák Előzmény: #549877

Ez lefordítva azt jelenti, hogy az önkormiknak ki van adva, hogy ne fizessenek az Eszarnak, majd a Közgép megveszi a cuccot szaré-hugyé, aztán lehet fizetni. A haveroknak, maguknak.

Úgy már meg fogja érni a modell, csak most nem éri meg még :)

#549878 Dicsák Előzmény: #549874

"Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja tisztelt befektetőit, hogy az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. mai napon részünkre megküldött tájékoztatása szerint az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. részesedése a Társaságban 2012. 08. 09. napján 5% alá (4,9%) csökkent.

Budapest, 2012. 09. 07."

#549877 Lxrose Előzmény: #549843

"A piacon vannak olyan vélemények, amelyek szerint az E-Star magyar önkormányzatokkal szemben támadt vitái nem függetlenek az E-OS térnyerésétől, vagyis hogy az E-OS készül is az E-Star átvételére, hogy ezzel a Dalkiá-val egy súlycsoportba kerüljön."

#549872 Lxrose Előzmény: #549867

Így megvan a válasz arra, hogy miért van útban az E-Star. Közben a többi cég stagnált vagy piacot vesztett.

#549869 Dicsák Előzmény: #549861

Biztos valami operésön szisztem! Ma egész nap a számítástechnikáról vót itt szó.

#549868 Dicsák Előzmény: #549865

Nem nyüszítek én... Csak megjegyzem, hogy ugyanazt írja le már ezredszerre. Ennyire terjed ki a szókincse? Ja, tudom már! Azért használja ugyanazokat a szavakat, mert alacsonyabb szinten ez szokás, így érti meg, valaki. :)

#549867 Lxrose Előzmény: #549861

Úgy tünik, egy "igazi" magyar sikertörténet. A csoport 2008-as árbevétele 3 milliárd Ft, 2011-re 20 milliárd.