Nem volt itt semmi, csak kiverték az 500-as stoppokat.
Írtam tegnap, hogy lehet ilyesmire számítani.
Elképzelhető még, hogy kicsit lejjebb is kiverik a stoppokat. :-)
Holnapi záró viszont fontos.
Nem volt itt semmi, csak kiverték az 500-as stoppokat.
Írtam tegnap, hogy lehet ilyesmire számítani.
Elképzelhető még, hogy kicsit lejjebb is kiverik a stoppokat. :-)
Holnapi záró viszont fontos.
Egyél inkább KRÉMEST DÉNES!!!
Atyaég! Te meg kinek a klónja vagy? Húzás át a klónosba)
Ez pontosan így van! Kiszórták a potyautasokat, végre indulhat az emelkedés 12400-ig első körben! A hitetlenek majd ráérnek ott beszállni.
Ez a szakma azért tud tartós maradni, mert a legtöbb furmányban ott van az evidencia, jól vagy rosszúl... amire lehet ugrani
az tény JP, hogy másképp kell csavarni azokat a speki gondolatokat mint például a ládás phylaxiában )))
nem Tóth Péter féle 1.0-ás furmány van itt ))
Kivel vagyok jóban? Akárkire is gondoltál.. Igen! Tudod azokban a körökben ahol én mozgok ugye.. Te nem shortoltad azt az Otit? Amatör..:-)
Nem kéne olyan sokat adni másnak a szavára, NagyBrumm úr! :-)
Viszont, igaz ami igaz, hogy eléggé lukas ennek a csártja. Szívós az a speka, nagyon, aki ebből pénzt csihol magának.
Csak célozgattál wazze,legközelebb konkrétabban,napon belül 10 % jó lett volna visszavenni,ha dobom... Te ilyen jóba vagy ezekkel,hogy előre vágod a nyilatkozatot? Otit kellett volna shortolni napközben)))
ma egész délelött irtam, hogy okos terítés van. Holnap sztem kis plussz lehet, még nem adhattak el mindent
A TA-ról meg ismered a véleményem (főleg ennél a részvénynél jelenleg), inkább kutya!
Na meg ez a Turbán Baltazár, ez milyen nagy kópé már!
:-)) Mondtam reggel, hogy kampec! Megmondtam ugye :-)
Most az a duma jönne,hogy: 1 lejöttek a stopokért 2 kirázzák a remegőkezűeket,de mindkettő túl phylaxiás lenne )))
egon már rég beírta A,B,C fordított fej váll
összeomlás!
kicsit megszórták
újratervezem az útvonalat... )
egon is annyit váltogatja az irányokat,csoda hogy hazatalál