Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#548897 macika Előzmény: #548882

szépen le fog csillapodni a forgalom is meg a lüktetés is........................

Részidő alapján estére(h…

#548881 Kiss Zoltán

Részidő alapján estére(három nap alatt)megfordul a papírok közel 20%-a!!! EX ebből mi rosszat

lehet kikövetkeztetni :) ???

#548879 Lxrose Előzmény: #548864

Vigyázni sose árt. Főleg annak tudatában, hogy hosszú távon nem kérdéses, hogy melyik félnek lesz több pénze.

#548870 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #548857

Oszt mitől kezdett el "helyreállni" ? Mióta én figyelem, jó hír (ami nem volt kamu) még nem érkezett.. ez sajnos tény. "Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljön az igazság pillanata" hogy egy klasszikust idézzek (majdnem pontosan).

#548867 exmnbs1 Előzmény: #548864

"Az E-Star az első fél óra alatt nem mutatta azt a lendületet, amit az előző napokban láthattunk a papíroktól. A részvények csupán 0,9 százalékkal kerültek feljebb. A társasággal kapcsolatban tegnap több hír is érkezett: többek között bejelentették, hogy határidős pozíciókat zártak, valamint, hogy egy újabb büntetést szabtak ki a vállalatra, ezúttal a PSZÁF 2 millió forint bírságot vetett ki""

#548864 Arsene Lupin Előzmény: #548859

"a ruletten fogadni se nem gyerekes,"

Azért nem árt vigyázni, az E-Star kaszinó személyzete manipulálja a rulettgépet.

#548863 Lxrose Előzmény: #548840

Akire nem vonatkozik, az nem sértődik meg miatta, én pedig nem neveztem meg egyenként senkit sem. Ha valaki nagy pénzzel manipulál mégis az ittteniek közül és mellé még szédíti is a népet, az meg ne legyen sértődött!

Személyes ízlésemnek azért egy ugató kutya kevésbé sértő, mint egy kitömött, gágogó liba. Az utóbbi nem éppen az okosság szimbóluma, bár nem tudom, mivel szolgáltak rá, hogy buta hölgyeket minősítenek velük.

#548859 Lxrose Előzmény: #548831

Nem látom az összefüggést. De egyébként sem gondolom, hogy a már ideje csak spekulatív papírként működő E-Star részvények vétele vagy eladása életkor vagy viselkedésfüggő lenne, ahogy a ruletten fogadni se nem gyerekes, se nem felnőttes dolog. Akinek szerencséje van, az nyert az elmúlt napok emelkedésében, de ennek semmi köze ahhoz, hogy felnőttes viselkedés-e az ilyen. Bátornak viszont mindenképp...

#548857 wnprt Előzmény: #548847

Ez a részvény már nagyon sokat esett, gondoljunk a 12300-as szintről 365-ig zuhant. Most még van némi kockázat, de már kezd helyreállni a vállalat.