jó öreg JP koma )))
nagy a nyomor a béten
forgalom béka alatt és tolvajrv meg dögivel amit kisebb pénzzel mozgatnak a spekik
olvasd vissza ma délelőtt Hathort
én nem akarnám leírni mit gondolok a papírról ;o) de a tegnapi felbeszélők mai teljesítménye, a mai viselkedésük nekem útmutató volt, és azé nem írom le, mert nem szeretném őket megzavarni, befolyásolni :o) hiszen akkor nem kapok korrekt infót a mögöttes szándékokról (mit akarnak a nagyok és merre és mennyit fog menni a apapír).
tarsoj --> tarsoly
disco eleinte az e-star nyert a hatin mint állat
kb 5400-től úgy ATH-ig
abból volt a cég nyereséges
5400-től lefeléa felállás az amit leírsz
kötvényeket féláron)
Ha olyan vad spekás volnék mint évekkel korábban, még így lemaradva is, ráugranék erre a papírra. Túl evidensnek tűnik a mai bejelentésekből (is), hogy ennek esnie kellene, de valami azt sugja, hogy van ott még a tarsojban egy-két eldugott dolog ami piaci meglepetést fog okozni.
Huhh, lehet mégis jobb, hogy nyugiban nyomom!? :-)
nekem is olybá tűnik, hogy adtunk is meg nem is...
Igazi, odab@szós, kemény fellépés volt, na!:-)
De kit-kiket fedeznek?
Vagy valakik nyakig benne vannak és nem mernek odaütni?
Már megint a mutyizás a nyerő taktika, hogy gyógyuljon be a segge lukja mindegyiknek, amelyik benne van...
nekünk, mezei spielereknek, az a fontos, hogyan profitálhatunk abból, miközben a nagyok játsszák a játékaikat
de ha a vagyon átjátszás témája ez, akkor vszínű a céggel kapcsolatban nem terveznek már hosszú távra...
láthatjuk az eco-nál is mi történt, lezúzták, a régiek elmentek, szigetet visszaadták, és most várják a csodát az ingyenes újságoktól...
itt mit lehet még eladni?
Ex szerint eqi van a másik oldalon
bennfentes kereskedés közeli biznisz )
én már rég nem értem.
túl bonyi.
főleg hogy nem tudom ki volt hatin a vevőin-
de a lényeg a lényeg
tuti fix hogy a vagyon átjátszás témája ez, amit korábban leírtam.
ez így szokás.
nem új hír,
2012. július 25., BÉT-bírság az E-Starnak
a kretén nem jelenti be vagy a többi?
a pszáf szvsz a nav balhé előtt mosta ily módon kezeit, erősen utólag, a bét után
ezt most látom.
szóval akkor e-star hatis longot zárt:
eladott hatin -350K equilor (571-n ez volt a hatis átkötési ár)
vevő valaki, valszeg kbc +350K
srv-t adott el e-star:
eladott prompton -35000 equilor (568-n ez volt a prompt beleadás tegnap nap vége felé)
vevő valakik (5-6 brókercégtől voltak a tételek, ebből equilortól kb 6000 db volt)
tehát az történt, hogy:
equilor prompton eladott -35000 srv 568-n
vevők sokan (+35000 568-n)
equilor prompton vett +35000 567-n
kbc volt eldó -35000 567-n
equilor hatin eladott -350K céges hatis longot
valaki (??? ez a fontos !!! hogy ez ki volt) vett +350K hatis longot (azaz shortot zárt)
a lényeg hogy zárta a cég a longját és valaki szemben a shortját, akár equilor akár kbc volt a másik oldalon hatin - ez volt az ominózus stróman short zrás.
és még lesznek ilyenek.
megpróbálom felfgoni :o) mi történt.
vevő
+35e vegyes 568
+35e q 567
+350k ? 571
eladó
-35e cég 568 (sr)
-35e kbc 567
-350k cég 571
a kérdés az h kinek adott el kbc 35ezret ?
és ki volt hatin a vavőin ? equilor vagy kbc ?
de úgy tűnik hogy stróman shortzárás volt ez a cég longjával szemben, vagyis az megy amit írtam korábban a vagyonkivét lezárása.