Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#548619 cédrus Előzmény: #548613

Pedig ennyi a lényeg, mivel a forgalom és a vonalak azt mondják, nem jöhet ki rossz hír. Vagy van a háttérben valami nagyobb jó, csak az nem jön ki. És mondom, ha fogadnom kéne, nekik lesz igazuk

ma sztem megindult az ok…

#548618 rbbj11

ma sztem megindult az okos kiszállás egyesek részéről. Ahogy az okos beszálló korábban a napi 10 millás forgalmakkal, nem hagyva az árfolyam elszállását, most a kiszállók nem zúzták be az árat, hanem terítik szépen. Ha ügyesek, pár napig szerény napi plusszos zárók mellett teríthetnek.

#548617 exmnbs1 Előzmény: #548610

szvsz akik kimaradtak azoknak a bennmaradott dörzsöltek rendezték a mai műsort

a hír azt szokta jelezni hogy vége a mulatságnak

a napvégén volt egy könyv, csupa xxx, yyy stb db számokkal

ölyan gyorsan dobták a nagytételt hogy nem tudtam bemásolni

#548615 wnprt Előzmény: #548591

Mért nem esett az árfolyam a határidős ügylet miatt?

Most akkor mi a pálya, várni kell a vétellel?

#548613 Zotya32 Előzmény: #548606

ha egyik napról a másikra eltűnne az összes grafikonrajzoló program, plusz az emberek agyából is eltűnne ez a gondolat, hogy TA, akkor mi alapján működne a tőzsde?? :) ülne mindenki a gép előtt és nézne bambán, hogy akkor most mit is csináljak... vegyek, eladjak? mivel is foglalkozik ez a cég? egyáltalán foglalkozik vmivel?? sok érdekes kérdés kerülne előtérbe... :))

#548610 cédrus Előzmény: #548606

Kíváncsi vagyok Herceg vett-e. Régen nagyon várta a két-három napos 100 milliós forgalmat, hát most itt van, erős a plusz is, a részvényszám meg sokkal magasabb is, mint annak idején lett volna. Ő még le is írta, amit én is tudtam, hogy a részvényen majd ők fognak keresni egy forint bukás nélkül - igaz, akkor még rád és AL-re gondolt, meg persze magára, de a lényeg valószínűleg betalál majd.

#548606 cédrus Előzmény: #548601

Nem számít, mi a hír, ha bejelentenék a csődöt, akkor is felmenne. Nézd meg, macika szerint ez egy jó hír.

Hiszen napok óta veszik, a vonalak és a forgalom ezt mutatják, semmi más nem számít. Pont erre céloztam, hogy ugyanezt a hírt ő maga is "pápásnak" minősítette volna, de mivel a vonalak és a forgalom...így most jó lett. Ráadásul ilyen nem volt az elmúlt egy évben a részvény életében, mint ez a mostani kitörés, így még igaza is lehet. Sőt, lesz is, ők sosem vesztenek.

#548603 Grizzly Géza Előzmény: #548593

Lépjünk tovább. 5400 ról 600 on 1090 db long pozi zárása kb.500 milla!!!

Ennyit kaszál az Equilor és ennyit bukik a cég,utána akárhova is megy az árfolyam...

Vagy ez volt idáig a kerékkötő? Az szép,akkor meg szervezett bűnözés kategória.

#548602 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #548601

Hát persze Ex! Mi másra! Nem értesz Te a tőzsdéhez :-) Egyebként menekülni, mert szeretnék holnap óccson venni (amire egyébként minden esélyem meg is van)

#548593 macika Előzmény: #548591

na mindegy lépjünk tovább ezeken

várakozásom szerint egyre kisebb forgalom várható a következő napokban, ahogy a pakkok elrendeződnek

remélhetőleg..................