Több idő maradna kivinni a fehér bőrkanapét és az egyebeket a cégből. Sokat fordulnának a talicskák.
Több idő maradna kivinni a fehér bőrkanapét és az egyebeket a cégből. Sokat fordulnának a talicskák.
Ennek nem sok értelmét látom. Sokan a csődtől való félelem miatt dobták 400 alatt is. Ehhez képest ha túlél a cég...
Ha pedig a hitel rosszabb végkimenetelű, mint egy csőd lenne, akkor meg minek akarná Soós felvenni?
Látsz a pályán Macika :-)
"Nem véletlen itt ez a forgalom."
A süllyedő hajón is van futkosás rendesen.
Mi lelte volna? Tegnap írtam a másikban, hogy megyek Kegezni!
mi lelte a keget? a baltásért ők kaptak gázmezőket? )
Pont ezért várok még stopkiverés(eke)t és pont ezért kell hetesen nézni.
Szerintem ki lesznek fizetve a kötvényesek. Nem véletlen itt ez a forgalom.
Szerintem Te azt nem akarod.. azt is kezdheti újra amit egy hete csinál (Ő még nem tudja, de az asszony már igen)
Egyébként ezeket a dolgokat nem itt kéne megbeszélni!
Lehet, hogy olyan feltételek mellett jutnak csak pénzhez, hogy leesik az árfolyam a mostani tizedére.
Aha,az asszony megrendelte :) kb 2 éve,mert a tapétázó emberke picit nem volt pontos. Tavaly megvettem a csíkokat és a ragasztót,és most léptem a megvalósítási szakaszba(valami front lehetett) ;]
Szerintem ha összeszedik a pénzt, akkor már nem sokat számít, hogy mennyire tö- könszúrásos a feltétel, mert a csődhöz képest minden egyéb megoldás jó a részvényeseknek a jelenlegi árfolyam mellett.
aegon azt írta, h a befektetők árazzák a csődöt, bár ez még 2 hete volt, azóta a 365-ös szinttől kilőtt 560-ig.
Akkor érdemes megvárni az októbert, amikor a kötvények lejárnak?
van benn néhány forintozó is, kérdezd meg hányat fordulnak naponta
Szerintem is,de nem biztos hogy otp 5% alá ment,bristolinak is ott kellene jelenteni,aegon meg 0-ig mehet,ha a múltkor belinkelt híred szerint 5% alá ment... Tehát közel 15%-ot tudnak szórni jelentés nélkül,ha mindegyik a határig szórja...
Mondjuk megérné megvizsgálni,hogy aegon jelentett-é az e starnak,ki hallgat erről vajon...
Arról nem beszélve,hogy ez nem lehet mind liba,inkább vevői bejelentés kellene vsz,de majd meglátjuk
Amennyiben arra kényszerülünk, hogy én lakatos munkát végezzek,akkor tényleg annyi a cégnek,mert ahhoz pont annyit értek,mint a bollingerekhez, csőkkenő három-négy-ötszögekhez vagy a hárombetűs indikátorokhoz. Most épp takaró műanyag lécet ragasztok az ablak és az erkélyajtó köré,ez egy hete tart és még egy fehér csík hátravan(nem félreérteni) ,]]