Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#548210 Hathor Előzmény: #548203

ajjaj Re ursi 540támasz.

Árfolyam 537..

na szét kell néznem mi lesz itt kecsegtető, és mikor..

Pákó

#548205 Hathor Előzmény: #548203

Nem is azért rajzolom, hogy értsétek.

Azért sem írok magyarázatot.

Ha gágogni szabad hetek óta itt mindenféle libának, akkor rajzolgatni is lehet.

Melyik az értelmesebb, azt mki eldönti maga.

Ha valaki nem érti, vegye a fáradtságot és tanulja meg.

Én is ezt teszem napi 16órában 5éve

#548186 nemértem Előzmény: #548183

Sajnos ez a sorsunk, nem tudom leizélni, pedig mást a politikusok tényleg nem érdemelnének.

#548183 exmnbs1 Előzmény: #548179

antiguru, túlságosan a lelkedre veszed a politikát

van 4 évenként 1 szavazatunk, már ha regisztrálunk, amit valahová leadunk

#548179 nemértem Előzmény: #548176

Aki egyszer már jó szakácsnő volt, illetve ez esetben megteremtett egy céget, az sík hülye nem lehet, tehát attól, hogy a sarokra szorult, még van út vissza, ha nem is könnyű.

A baj az , /mondjuk ismerünk ilyen országvezetést/ amikor buta ringyó, de nem is csoda, nem ért semmihez.

#548176 Arsene Lupin Előzmény: #548171

"Szerintem ne feledjük, hogy a letisztított cég érték teremtésre képes marad. "

A cég NPV-je durván negatív lehet.

Egyébként Markec Gizi is baromi jó értékteremtő szakácsnő lenne, de most éppen markecol.

#548174 Grizzly Géza Előzmény: #548171

A baltás ügy tuti bukó,vagy hülyék vagyunk vagy rasszista gyilkosokkal bizniszelünk. A probléma hogy akkora értéket kell termelni,hogy az adósság finanszírozható legyen,ami lehetetlen,tehát 2014-es ktv-t refinanszírozni kell hosszú lejáratú hitellel(ha eljutunk odáig egyáltalán) vagy még mindig nem elvetendő az állami vissza nem térítendő "zöld" támogatás ha valami baráti oligarcha kezébe kerül a cég :)

#548171 nemértem Előzmény: #548162

Szerintem ne feledjük, hogy a letisztított cég érték teremtésre képes marad. Vagyis a " senkit nem érdekel" az valószínű nem igaz. Más kérdés, hogy a pénztelenség vasmarkában milyen megoldásokhoz folyamodnak. Én már olyant is hallottam, hogy valaki egy egész országot megszégyenített reménybeli apró pénzért...

#548169 Lxrose Előzmény: #548161

Tudom. És akkor a vétellel szembeállított eladás már nem azonnali veszteség pénzügyileg? Matematikai esélye még van, hogy visszajöjjön a pénz, de ez olyan, mint a magyar futballválogatott kijutása a VB-re.