Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#548166 rbbj11 Előzmény: #548160

ez régen volt buli, ma már nem annyira, mert komoly adót kell fizetned a kivitt pénz után árfolyamnyereség miatt. Amíg nem volt rá adó, addig volt buli

#548164 Dr. ursi Előzmény: #548155

én nemtom ki mikor mennyit zárt.

mert nem követtem.

akkor egész nap a képernyőre kéne tapadnom és csak start figyelnem.

nem érdekel.

tudom h így meg y apénz átjátszás

és kész

fogalmam sincs mennyi a short most és kié.

engem a mostani ker érdekel

ahogy mozog mostanában a appír

ennyi

A fő fő" melósok" egymás…

#548162 Kiss Zoltán

A fő fő" melósok" egymás között cserélgetik a csákányt,lapátot,kapát stb és jól jönnek ki belőle a "ház" állapotával,építésével meg már senki sem foglalkozik!:(

#548160 Dr. ursi Előzmény: #548153

wazz mackó ! ez úgy műkszik, hogy sós kölcsönadja részvényeit valakinek (stróman v cég) az shortot nyit, míg e-star longot a hatin.

a cégből azaz e-starból így lehet a vagyont kihozni.

ami a cégben veszteségként jelentkezik a pénzügyi mávelet árfolyamveszteségeként (hati long) mert árfolyam közben érdekes módon lefelé száguld ! ugyanaz a pénz vagyis a vagyon átkerül a stóman v stróman cég (equilor ? kbc ?) kezébe a hati shorton elért nyereséggel, amin aztán osztoznak.

ennyi.

#548156 macika Előzmény: #548150

a hatin sok volt nyitva scs-től

sokat zárt, nem kis bukóban

az is short volt?

)))))))

#548155 Lxrose Előzmény: #548129

A cég folyamatosan zárja a bukóban nyitott longjait és tolja be a fedezeti pénzt (gondolom). Ezeket a pénzeket az ellenoldalnak is realizálnia kellett már, legfeljebb az apró maradt még, ami most van nyitva. Hacsak nem ugrik a részvény pár ezer Ft-ot mostanában, az a pénz már valakiknek a zsebében van és nem a milyénkben.

#548153 macika Előzmény: #548148

gondolod h az equilor az üzleti partnere ellen dolgozik?

vagy scs maga shortol?

ez számomra elég fura megközelítés

pl az est médiában mikor kölcsönadott az egyik nagykutya akkor is ezt írták

ezek tipikus kisbefektetői butaságok sztem

#548151 rbbj11 Előzmény: #548148

az megint nem jo, mert elmult 3 napban ennek a 4x-ese volt forgalomban, és ennyi potyautas aligha szálhatott fel.

Uh. ez sem indokolhatja az elmult napokat, söt, lassan heteket

#548150 Dr. ursi Előzmény: #548148

most.

de mennyi volt vajon 12ezernél ?

stb .

a folyamatot kéne látni, hogy hatin a kontik változása időben és kinek mennyi merre :o)

ezt valszeg tudja sós és az equi egy brókere ...

#548146 Grizzly Géza Előzmény: #548138

Magyarázz csak ha nem esik nehezedre,sokat kell még tanulnom,ez az elmúlt 1 év alatt bebizonyosodott :(

Ha a sajátját adja el(volt több mint 1 millió db), azzal nem kiveszi a pénzt a cégből? Rv tulaj más lesz kp a zsebben az új részvényes vállalja a kockázatot. Or no?