én már eccer megvalósítottam önmagam :o) oszt mire mentem vele ...
inkább csak a sajátomat kezelném vagy ha eccer lesz egy olyan állami "olaj" alap mint másutt vannak, pl. norvég, szaudi, azeri
én már eccer megvalósítottam önmagam :o) oszt mire mentem vele ...
inkább csak a sajátomat kezelném vagy ha eccer lesz egy olyan állami "olaj" alap mint másutt vannak, pl. norvég, szaudi, azeri
Milyen intenzíven, és hol is keresed azt a rendes f@szit? Lehet, hogy már meg is találtad :-) Hogy szakmázzunk is egy kicsit, fogalmam sincs mi fog itt történni, de hír nélkül én nem nagyon vennék E-kakit, persze 700 lesz hamarosan mint tudjuk :-)
Viszont a bablevese állítólag......csudajó!
:))
hogy leszel így alapkezelő? :) Egy ilyen határozott nő nem akar önmegvalósítani?
hát persze h hatin van.
írtam.
átkötötte (hatira) equi.
kbc a finanszírozó.
ha találnék magamnak egy rendes ****it én se dolgoznék :o) pontosabban olyasmit dolgoznék, aminek értelme is van.
nem olcsón fejlesztenek e-star segíthetne http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1660
ott van a hatin az a 35K
+350 konti
pakolgatnak
engem is.
de nem hiszek benne.
mert utólagos.
én előre szeretek kigondolni csártokat :o)
Az a kérdés, hogy mennyire fáj a pisilés.
Hol itt-hol ott,mindig nyomom,hol alul vagyok hol felül, mint az asszír birodalom
:-) Hát én nem zavarom... Egyébként Te itt?
Ötször? Ne szomorkodj, gondolom már úgyis uncsi lehetett...
Jó is az, valahol olvastam hogy az illető azért nem dolgozik,hogy ne zavarja mások munkáját.
Engem mindig azzal etetnek, hogy a TA az objektív varázslat.
Ursi! Én nem dolgozok! (azt is utálom ha más dolgozik) Egyébként 474-et írtam, majdnem bejött :-)