Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re:

#547930 nemértem Előzmény: #547922

Maradjunk kedvenc példavilágánál, szex. Én hülye, ötször lefeküdtem egy bomba nővel, csodálatos volt, aztán otthagyott a szajhája. A barátom okos volt, nem bízott benne, őt aztán ne hagyják ott, egyszer sem feküdt le vele. Okos fiú, irigylem. Vagy mégsem? Olyan bizonytalan vagyok...

Re: forgalom-emelkedés

#547929 Dr. ursi Előzmény: #547927

sztem aki megijedt vissza is szórta.

a holnapi nap kiderül equi hogyan nyit :o) ászt üt vagy auth lesz ;o)

#547927 Arsene Lupin Előzmény: #547906

Ha megnézi a kötéslistát, sok libuska állt felső korláton, reménykedve, hátha kapnak.. És most milyen boldogok, hogy jutott nekik!

Re: nincs cím

#547924 Dr. ursi Előzmény: #547848

mire fel ?

mikor ez egy nagy mutyeró !

és nem én mutyerolom :o) hanem mások.

akkor már megnézetem hogy kik is ezek a klónok és hol is dolgoznak ...

a zárónál equi vett vissza 520-n, de nem vártam ki a végét, így nemtom mennyit.

sacc. 6ezer db

Re:

#547922 Arsene Lupin Előzmény: #547891

"Ez kérem szépen egy "Evening Doji Star" (vagy Doji Star Bearish) gyertya formáció.+

Kazánkovács körökben átb*szás a neve.

#547921 banyaiz Előzmény: #547916

Vagy kötnek velük egy megállapodást, hogy elcsúsztatják a kifizetést, 1 évvel később fizetnek pl. Ez is lehet. De közeleg a határidő szóval itt valami nagy dolognak kell történnie. Ezt pedig az intézményi kötvényeseknek ha tárgyalnak velük látniuk kell. Szerintem minden nap ott toporognak, hogy miből lesznek kifizetve. Érdekes mozgások lesznek itt még vsz következő 1-2 hónapban. :)

#547918 banyaiz Előzmény: #547906

Ami végképp értelmezhetetlen nekem az az OTP szerepe ebben a történetben. Nem találták hitelképesnek a céget. Nyilván láttak a problémákat, kockázatokat már tavaly év végén. Viszont tartottak benne 10% részesedést. Mire, hogyha látták, hogy gond van és nem hitelezhető? Ezt nem értem.

#547916 Grizzly Géza Előzmény: #547910

No. Vsz lesz hitel,a 2012-es kötvényesek intézményiek ha jól tudom... Ki lesznek fizetve,utána csókolom. Gyémánt lengyelben elzálogosítva, tehát 2014-15-16 kötvények bukta,lengyelek visszakapják a retket és kész a vacsi. Kihagytam valamit? Ezt Lupin írta egyébként pár ezerrel arrébb...

#547913 banyaiz Előzmény: #547910

Vagy esetleg valamilyen muttyantás a forradalmárokkal, hogy az önkormányzatok rendezzék a számlát sos, és cserébe átjátsszák a céget valakinek. Még ezt el tudnám képzelni. Mondjuk elég valószínűtlen.

Vagy a csőd.

#547910 banyaiz Előzmény: #547906

Kötvényeket lengyel hitel nélkül nem tudják kifizetni. Október, vagy november

Igaz van egy rakás behajtatlan követelés lézer félékkel szemben , de ők is tartoznak szállítóknak.

Ami nagyot dobhatna rajta vsz hitelfolyósítás. Azt nem tudom, hogy létezik e olyan bank aki ennek a cégnek hitelt adna ilyen kusza könyvelés mellett egyebekről nem is szólva. Azt mondanám nem létezik ilyen bank.

De ki tudja mi megy a háttérben. Szerződéskötésig végülis eljutottak, azt sem értem, hogyan lezárt auditált 2011 nélkül.

Esetleg még az lehetne valaki zárt körben tőkét tesz a cégbe.

forgalom-emelkedés

#547906 Protein

A mai és a tegnapi nap a nagy játékosoké volt. Gazdát cserélt az elmúlt pár napban a cég 10%-a. Aki még tömést emleget az nem túl hiteles a szememben.

Re:

#547901 Kezdolap Előzmény: #547896

komoly... kiv vok, holnap jön-e erre egy megerősítés... a gond, h kellene a sztori is a fordulathoz.. egyre közeledik október vége..

Re: nincs cím

#547892 Grizzly Géza Előzmény: #547889

Ha semmi mást nem nézel,akkor igen :)

Az viszont,hogy majd 40k vevőre egyben ráborítottak egy pakkot, akik holnap remegő faroktollal várják a nyitót,az meg megint más tészta,akarom mondani libapecsenye.

Re:

#547891 Bendeguz Előzmény: #547880

Egyetértek, gratulációm a gyertyaöntő mesternek! Ez kérem szépen egy "Evening Doji Star" (vagy Doji Star Bearish) gyertya formáció. Magas megbízhatóságú fordulós jelzés. Persze csak a technikai elemzés hívőinek. Holnap fekete gyertya várható.