Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Ez vagy az év tömése les…

#547737 Kiss Zoltán

Ez vagy az év tömése lesz,vagy tényleg jön valami!Most nem vettem,mert már tollas a hátam!

Re: nincs cím

#547734 Grizzly Géza Előzmény: #547733

Volt ma a pf-en cikk,hogy ismét kiakadt az e-star? Nem láttam(zuhéba persze felkiáltójeles cikkeket nyomattak)---ez is a longot erősíti,szép halkan felvásárolják a gyémánt-részvényeket. )

Lehet hogy ma még Maci is vett :)

#547730 Dicsák Előzmény: #547721

Gondoltam, hogy az jó magasan van, nem tudom hol lehet, de szerintem biztos van vagy 13312,8 Ft :))

Persze ez még kicsit odébb van, dolgozni kell rajta.

A napi vagy napos (nem tudom, hogy ejtik) érdekelne, hogy jól meg lehessen tömni a libusokat, aztán majd mikor jóval lentebb kitojják, fellapátolni, csokimázzal bekenni, jól megcukrozni, és újra betömni a torkukba :))

#547729 Sly-- Előzmény: #547725

Igen, a holnapi naptól sokminden függ rövidtávon.

Hetesen azért nem lesz rossz a kép, legfeljebb támaszon visszavesszük, ha úgy alakul. Én remélem, azért verik a stoppokat, azt bírom és játszom.:o))

#547725 rbbj11 Előzmény: #547564

én is ettől félek, h. megint csak 3 katonás művelet lesz. De mivel a többség már készül erre, most csak azért is máshogy lesz, legalábbis ilyen a tőzsde.

De erősen remegni fog holnap egy kiakasztáshoz közel a kezem....

#547721 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #547710

Vazzeg! Ezt Te írtad a másikba: ami nem szakmai ugye!

"Akkor leszek elégedett, amikor a havi charton bolli felsőt megérinti, na oda állok be eladásra! "

Már magadnak sem hiszel? Már tudod hol kell adni!(nekem is megírhatnád)

#547710 Dicsák Előzmény: #547703

TA-n nézi valaki? Én nem értek hozzá sajnos, de jó lenne, ha valaki írna erről is :)

Pl. RSI, 50 napos mozgó vagy mifene.. ilyesmikről

Van valami Fickó, vagy Fibo? is.

#547703 Grizzly Géza Előzmény: #547683

Ennyi? Sáros? Úgy tudom a befektetők védelme miatt vannak ezek a határ-szabályok,van ennek vmi szankciója?

#547698 exmnbs1 Előzmény: #547673

hát én ebben nem hiszek

pont a Patakhő, az ESCo, a Management Zrt nem adta le, utóbbi végrehajtás alatt és az EPV biogáz

#547694 Grizzly Géza Előzmény: #547686

Akkor csúnyán beleadtak mindig a limiten sorakozókra,mondjuk ez még ma sem kizárt,de szerintem a nagyok többet tudnak és ezért nincs libatömő móka... Az más árszint is volt és a generali jól értesült vsz a molnos révén,de ez csak az én személyes tippem.

Egy remegő kező eladó be…

#547693 Nyeretlen_Keteves

Egy remegő kező eladó beállt 50 darab rv-vel 578-ra! Hátha elmegy még ma :-)

#547690 Protein Előzmény: #547673

Szia!

Egyetértek az általad vázoltakkal. Lehet azt tudni, hogy melyik leányokat adták el?