Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#547601 Arsene Lupin Előzmény: #547586

"mikor mondaná azt, hogy bennfentes vétel, és nem libatánc?"

Ez még csak bátor libáknak rendezett extrémsport rendezvény. Közben az alapok csöpögtethetnek egy kicsit.

Komoly pozitív fundamentális hírnél a kereskedés elején akasztják ki a papírt. Napokig.

50 nap múlva kötvénynap. Pénz még sehol.

#547599 Grizzly Géza Előzmény: #547596

Tegnap állítólag equilor vette. Ott van az összes amatőr kisbüfinek számlája?

Másolna valaki most is egy könyvet? Köszi :)

#547598 nemértem Előzmény: #547592

Persze , hogy ne, szerintem most azt utazzák meg, hogy egy szinten túl az újabb rossz hír hiánya jó hír. A logika emelkedést sejtett, viszont nem ismerjük a különböző egyéni érdekeltségekből fakadó logikák teljes tárházát.

#547592 nemértem Előzmény: #547587

Csak szegény igaztalanul száműzött Antigurunak állítok emléket szerény gondolataimmal.

Akkor klón vagyok?

#547591 Bendeguz Előzmény: #547589

Van egy elméletem: szerintem SCS, vagy egy strómannja veszi napok óta. Amikor 4k-n eladta a pakkjának egy részét, 1 mrd-ot kapott érte, amiből csak 900m-t adott vissza kölcsöntőkébe. Azóta tizedelt az árfolyam, így ugyanannyi darabot tudott visszavenni a megmaradt 100 millióból.

#547589 Dicsák Előzmény: #547586

Sohasem fogja azt mondani.

Harcos kisbüfi libák veszik ezt, mindenféle hír nélkül.

Há mié? Há mer tömni jó! :)

#547586 cédrus Előzmény: #547435

Második napja van kiakasztva a könyv kiemelkedő forgalommal, 2 óra alatt 70 ezer darab cserélt gazdát, régebben pont így írta le a bennfentes vételekről szóló elképzelését, nem? Ráadásul nem is lecsorgásból pattant, mint eddig, hanem egy kiakasztás-gyűjtést követően - mikor mondaná azt, hogy bennfentes vétel, és nem libatánc?

#547585 nemértem Előzmény: #547573

"Holnap megint emelkedni fog... " Tegnap 17h-kor ezt bátorkodtam írni. /mellesleg egyedül mertem ilyen határozottan/

Megtettem amit kellett, jöhet az irodalom.

Tényleg, Vitriol úr, hol jár a gyémánt? Bekrepált a strucc?! bocs, paci, egy kis Verne.

#547584 Bendeguz Előzmény: #547566

Rajta voltam ilyen listákon 12k óta, még 4000-nél is kaptam az ívet, hogy milyen jó lesz, dobjam bele a családi aranyat. Szóval bocs, de a bizalom csak ismerősök felé áll fenn, Téged pedig nem ismerlek. Dicsákot se és a többi fura nevűt se. Formerplayer anno arccal vállalta a véleményét, amiért továbbra is tisztelem, de sajnos az ő tippjei se jöttek be, talán őt is átverte a garbós banda. :(