Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#547295 macika Előzmény: #547284

zöldek maradni, magyar beszéd jelenteni, hogy amíg kiderül hogy marad a legutóbbi?

hihettük volna a megnevezést

#547284 cédrus Előzmény: #546241

Ilyenkor persze kiderül, hogy mégse lett eladva...pedig, mivel legutóbb kiderült, hogy konkrét megnevezések hiányában az utalások jelentik, mait jelenteniük kell, azt hihettük volna, de amikor láttam ma a nagy zöldeket, már tudtam, hogy megmaradt!

#547279 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #547274

Te mindig elkalandozol..... Tessék haza menni mindig E-kakizni, az is (majdnem) ingyen van. A végén még valamiféle tényekkel megzavarnak itt, netán telebeszélik a fejed evvel a csőd izével, aztán jól nézünk majd ki, hogy dumáljuk majd 700 fölé a héten?

#547274 Grizzly Géza Előzmény: #547254

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a klón totyiknak vsz,ott csak a hülyeség megy, 72k db-os forg +15%-al kombinálva,mikor állítólag mindenki menekül az azért minimum gyanús,de itt már megszokhattuk hogy a lényeg mindig utólag derül ki ))

#547272 birkanyiiroo Előzmény: #547251

Sőt, aki igazán szemfüles és dörzsölt volt, az záróban még 1x odatolakodott repetázni a "bekapcsolva felejtett" géphez.

#547264 Grizzly Géza Előzmény: #547259

Én pusztán arra céloztam hogy a jól informáltak és a kicsit is gondolkodni tudók már régen kiszálltak,nem 400-nál kezdenek pöcsölni :)

#547254 exmnbs1 Előzmény: #547253

ugye nem hiszed hogy van egy bombahírük és új topikot indítanak hogy jó sokan részeljenek belőle?

közben pedig a jól informáltak menekülnek sorra a cégből

#547248 exmnbs1 Előzmény: #547243

egy példa""Ma, 13:03 - Re: marosv

miért kell ilyet kijelenteni fogalmunk sincs mennyi lesz 5 év elteltével, viszont napok óta fölfelé korrigál ezért vagyok benne, illene elmennie 500 fölé egy kevéssel első ütemben, aztán majd a tények döntenek, viszont megfigyeltem, hogy van egy mag aki amikor rászáll egy agyonvert papírra, hogy tovább verje az árát lefelé mocskolódástól, hazugságoktól sem riadnak vissza azt venni kell, még akkor is ha értéktelen a cég, ezek az egyének egymást magasztalják, másokat sároznak, de szerintem már a többség ismeri őket, aki az én első írásomra vett, már realizálhat ha van kedve

bereczarpad""

"lehet, hogy speki, lehet, hogy nem, én eladtam, de csak azért, mert két hetet szenvedtem benne, de megérte, az a valószínű, hogy holnap bánni fogom, de mindig van valami alj mostanában, aki megtartotta sok szerencsét, nem fogok írigykedni

bereczarpad

"