Persze, mindent tudok! 4k-nál döbbennek majd rá, hogy ez nem korrekció!
Persze, mindent tudok! 4k-nál döbbennek majd rá, hogy ez nem korrekció!
Na,tudsz valami bíztatót?
Az egy jó cég :) Lassan a kredit szintjére süllyed az e-hajó...
Ezért jár vmi bünti? Már az fb tagok miatt,az talán kötelező. (bár a mérleg is az)
az FB immár 2 tagú, az egyik a 60 napos "felmondási" idejét tölti, még sincs kgy kiírva az új tagok megválasztására....((((((
Kazárt mikor törlik majd?
kgy-n vagy meg sem jelennek vagy kreatív magyarázatok jönnek hogy sajnos csak az egyik letétkezelőtől volt idő letétit szerezni
Sandling is ilyen kgy előtt kusszant a képbe
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/110322846.html
hogy van az hogy nagy szórások (tuszokmester) után a bennfentes pakkokról t-rv-ekben ki szokott derülni hogy egy bizonyos offshorehoz került a pakk vagy nagy része?
Azzal fizeti ki valamelyik főszereplőt. Az lesz ám az igazi ....pás.
akkor erre célzott azzal hogy "új külföldi befektetők is elkerülik a céget...." ?
a sex tévés kinek passzolja tovább?
Ne szépítsük a dolgot: temetkezési vállalkozó.
ahogy ez bejött a gúnyos megjegyzései további részei is be fognak jönni szvsz
júl 13-án, pénteken lépett a színre a bristoli csöves, aki befektetőnek nem nevezhető
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/111337955.html
"Ahogy hitel sem lett végül, úgy csőd is lesz, a kötvényre se lesz pénz és új külföldi befektetők is elkerülik a céget....
Ja, és azt észre fogjátok venni, ha visszatértem..de nyár végéig pihenhettek"
akkor kezdem a végéről, igen, észre vettem hogy visszatért, mint FB tag a lánycégben, aug közepén
Google tárolt:
2012.06.21 21:50 Muskatli (Kezdő fórumozó) Ket nyomi
A mai esemenyek utan Former üzeni: "mulatságos látni, hogy az epeömlés milyen emberi mélységekre képes.A józan ítélőképességet is próbára teszi, hiszen már az utcán is formerek ezrei jönnek szembe.. Köszönöm jól vagyok, eszemben sincs egyelőre visszatérni, a privát lev.lista tagjaival történő kommunikáció pontosan elég. Mindössze annyit üzennék a két balféknek --a mosónőnek és kirúgott jegybankárnak--: jönnek lassan az újabb gyomrosok, készüljetek! Ahogy hitel sem lett végül, úgy csőd is lesz, a kötvényre se lesz pénz és új külföldi befektetők is elkerülik a céget....
Ja, és azt észre fogjátok venni, ha visszatértem..de nyár végéig pihenhettek, szerintem gyűjtsétek az erőtöket, szükség lesz rá...Na lö páá.."