Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#546822 exmnbs1 Előzmény: #546821

az FB immár 2 tagú, az egyik a 60 napos "felmondási" idejét tölti, még sincs kgy kiírva az új tagok megválasztására....((((((

Kazárt mikor törlik majd?

#546818 exmnbs1 Előzmény: #546816

hogy van az hogy nagy szórások (tuszokmester) után a bennfentes pakkokról t-rv-ekben ki szokott derülni hogy egy bizonyos offshorehoz került a pakk vagy nagy része?

#546816 macika Előzmény: #546814

akkor erre célzott azzal hogy "új külföldi befektetők is elkerülik a céget...." ?

a sex tévés kinek passzolja tovább?

#546814 exmnbs1 Előzmény: #546811

ahogy ez bejött a gúnyos megjegyzései további részei is be fognak jönni szvsz

#546812 exmnbs1 Előzmény: #546810

"Ahogy hitel sem lett végül, úgy csőd is lesz, a kötvényre se lesz pénz és új külföldi befektetők is elkerülik a céget....

Ja, és azt észre fogjátok venni, ha visszatértem..de nyár végéig pihenhettek"

akkor kezdem a végéről, igen, észre vettem hogy visszatért, mint FB tag a lánycégben, aug közepén

#546810 Arsene Lupin Előzmény: #546809

Google tárolt:

2012.06.21 21:50 Muskatli (Kezdő fórumozó) Ket nyomi

A mai esemenyek utan Former üzeni: "mulatságos látni, hogy az epeömlés milyen emberi mélységekre képes.A józan ítélőképességet is próbára teszi, hiszen már az utcán is formerek ezrei jönnek szembe.. Köszönöm jól vagyok, eszemben sincs egyelőre visszatérni, a privát lev.lista tagjaival történő kommunikáció pontosan elég. Mindössze annyit üzennék a két balféknek --a mosónőnek és kirúgott jegybankárnak--: jönnek lassan az újabb gyomrosok, készüljetek! Ahogy hitel sem lett végül, úgy csőd is lesz, a kötvényre se lesz pénz és új külföldi befektetők is elkerülik a céget....

Ja, és azt észre fogjátok venni, ha visszatértem..de nyár végéig pihenhettek, szerintem gyűjtsétek az erőtöket, szükség lesz rá...Na lö páá.."

#546809 exmnbs1 Előzmény: #546806

nyár végére ígérte magát és hogy meg fogunk lepődni meg majd látni fogjuk nem tudom mit is

már próbáltam előbányászni a muskatlival küldött utolsó levelét de sajna törölte herceg szvsz