Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#546440 macika Előzmény: #546437

off

a szigetet eladták gerendainak

opciós visszavásárlással

-2mrd pü bukás

-5 mrd bevétel kiesés

ebitda már kb - 1000000(

on

#546438 exmnbs1 Előzmény: #546431

no most azt még kalkuláld be, hogy a fizikai állomány mérlegen kívülre helyezésével sajáttőke tovább csökken

nem kicsit hisz bemutatni továbbra sem merik

#546431 macika Előzmény: #546427

hát ezt már kb tudtuk-sejtettük, nem véletlen esett

kötvényekkel mi lesz és a resz?

#546427 exmnbs1 Előzmény: #546337

megjöttem

sajáttőke 12m EUR 22mhelyett???

és mérlegfőösszeg is zsugorodott?

az eladósodottság pedig az egekben?

#546424 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546403

:-))) Fornit mindig talál valamit...

Szexuálisan féktelen csődörnek nevezi? (no nem véletlenül)

Amúgy az asszonyság finoman szólva is csúsztat! Még Ő akart fizetni! Tiltakozásnak nyoma nem volt :-)

#546418 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546392

Gondolom van egy határidő amíg lehívható a hitel. Amikor bejelentették az aláírást, akkor azt mondták június 30.-ig lehívják a hitelt.

#546403 Grizzly Géza Előzmény: #546397

Vazze,hol találod ezeket :) Nyeretlen keze? lehet a dologban :] Azért megnézném az eon illetékes csapatát,mikor meeting keretében megoldást keresnek a hasonló panaszokra... Lehet bajuk bőven :D

#546392 nemértem Előzmény: #546382

Miért ne lenne érvényben? Gondolom nem a bivalymocsoládi önkormányzati szerződés volt a felajánlott garancia a jóságos Lengyel banknak. Kis EETEK vagyon elemecskék, ez az , csecsebecsék.

#546382 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546372

Ne türelmetlenkedj, lesz haszon télire...(vagy nem), amúgy elolvastam, hát túl sok új infó az nem volt benne, 80% copy-paste az előző jelentésekből. Annak különösen örültem, hogy ismét (legalább harmadszor) megtudhattam, hogy június 15.-én aláírták a szerződést a lengyel bankkal (azt is leírhatták volna, hogy egyáltalán érvénybe van-e még az a szerződés!)

H1

#546363 Protein

ehet, hogy így lesz, lehet hogy nem.

Az eredmény nagyjából a vártnak megfelelő. Év/év alapon kicsit növekedő, de inkább stagnáló árbevétel, takarékosabb működés, 30% fölötti EBITDA és EBIT erősödés. A mérleg viszont ennél siralmasabb. Egy negyedév alatt eltűnt a saját tőke 40%-a. Sajnos a vevő követelések továbbra is nőnek, ami most rossz hír.

#546356 macika Előzmény: #546348

Magyarország: A Társaság az OTP bankkal a finanszírozási tárgyalásokat a tárgyi

időszakban lezárta, a felek nem tudtak kölcsönösen előnyös megállapodást kötni. A RESZprojekt refinanszírozása a Társaság számára továbbra is folyamatosan prioritás, amelyre több

lehetséges szcenárió létezik. A finanszírozás zárására a Társaság várakozásai szerint év

végéig sor kerül.

#546351 macika Előzmény: #546350

off

azért lassan a sok 20 forintos lassan kecsegtetve de 30 lesz - reflexjenő )

on

#546350 Zotya32 Előzmény: #546347

legalja a legvégén 23:35-kor, az lesz az utolsó láda a mai napon, amit kinyitnak. :)