Nem hinném, hogy egyedül lennék, mert a rögtön ítélő klónbíróság legalább 20 egyedet nyilvánított eddig teljes magabiztossággal és visszavonhatatlanul klónná.
Nem hinném, hogy egyedül lennék, mert a rögtön ítélő klónbíróság legalább 20 egyedet nyilvánított eddig teljes magabiztossággal és visszavonhatatlanul klónná.
Azzzé mert Te tisztességes, megbízható állampolgár vagy.(Debrecen is példát vehetne rólad!). Egyébként van valami ötleted, hol kereshetik a pénzt 4 napja?? Jól eldughatta Lali, vagy esetleg elolimpiázta esetleg?. Kuponokat a Grizzly gyűjti egyébként.
Már vártam :-) Köszi :-) Csak még nem vagyok elég képzett ugye.
jó ötlet, létrehozhatod :)
ELMÜ az előbb küldött egy kuponcsomagot a júliusi pontos befizetésért)))))
Kéne már nyitni egy "klónok ide" totyikot, mert ahogy látom igény az volna rá, meg aztán klón testvéreimmel együtt oda nyugodtan írogathatnánk ugye.
Akkor hozzád képest én csak ipari tanulónak számítok.
Te klón vagy? :-) Te is abban iskolában tanultad a hejjjes írást ahol én?
Szégyelhetné magát ,egészséges életmód ja!!!!A múltor is bevágtak egy pillanatra egy képet azon meg tök részeg volt.Pia nélkül saját hüjjjjeségét se bírja ki.
Az E.On egyébként nem csinált mást, csak hallgatta a vezér beszédét, hogy aszongya: fél ázsiai, meg csak erőből ért,... hát akkor itt az erő fél ázsiai barátom oszt értesz-e belőle?
Én is így gondoltam annak idején, és egy normális országban így is történne ugye, de itt!? , még Lupin Einstand-ja is képbe jöhet E-kaki esetén, (oszt majd jönnek az ügyvédek és elintézik)
Attól még hidegek lesznek a radiátorok. Tovább nem fogja hitelezni a cég az önkorikat. Pár nap a hideg oskolában és a tisztelt polgármester urak máris kompromisszum készek lesznek.
Csak az a baj, az E-kaki nincs olyan erős tárgyalási poziban mint az E.ON. Velük mernek kekeckedi, vizsgáLÓdni, hónapokig stb.
Nem tiltott el senki! Valszeg nincs mondanivaLÓd.
Többi havi számlatartozás és nincs áram. Ugyanez lesz a fűtés területén a hátralékos E-star-os településeken is.
Oszt még talán el sem kezdik vizsgálgatni, hogy jogosak-e a követelések :-)
kb mikor Hódmezővásárhely fizet az E-kakinak :-) Azért tetszik, hogy ezek az igen jól képzett polgármesterek csak a gyengébbel mernek kekeckedni. Szerinted megtalálják a pénzt délutánra Debrecenben? Szerintem meg!