Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

törölve

#546175 Nyeretlen_Keteves

Nem hinném, hogy egyedül lennék, mert a rögtön ítélő klónbíróság legalább 20 egyedet nyilvánított eddig teljes magabiztossággal és visszavonhatatlanul klónná.

Re: nincs cím

#546166 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546159

Azzzé mert Te tisztességes, megbízható állampolgár vagy.(Debrecen is példát vehetne rólad!). Egyébként van valami ötleted, hol kereshetik a pénzt 4 napja?? Jól eldughatta Lali, vagy esetleg elolimpiázta esetleg?. Kuponokat a Grizzly gyűjti egyébként.

törölve

#546156 Nyeretlen_Keteves

Kéne már nyitni egy "klónok ide" totyikot, mert ahogy látom igény az volna rá, meg aztán klón testvéreimmel együtt oda nyugodtan írogathatnánk ugye.

törölve

#546147 Elbuksz Előzmény: #546084

Szégyelhetné magát ,egészséges életmód ja!!!!A múltor is bevágtak egy pillanatra egy képet azon meg tök részeg volt.Pia nélkül saját hüjjjjeségét se bírja ki.

Az E.On egyébként nem cs…

#546145 Nyeretlen_Keteves

Az E.On egyébként nem csinált mást, csak hallgatta a vezér beszédét, hogy aszongya: fél ázsiai, meg csak erőből ért,... hát akkor itt az erő fél ázsiai barátom oszt értesz-e belőle?

#546143 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546140

Én is így gondoltam annak idején, és egy normális országban így is történne ugye, de itt!? , még Lupin Einstand-ja is képbe jöhet E-kaki esetén, (oszt majd jönnek az ügyvédek és elintézik)

#546140 Protein Előzmény: #546136

Attól még hidegek lesznek a radiátorok. Tovább nem fogja hitelezni a cég az önkorikat. Pár nap a hideg oskolában és a tisztelt polgármester urak máris kompromisszum készek lesznek.

#546136 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546133

Csak az a baj, az E-kaki nincs olyan erős tárgyalási poziban mint az E.ON. Velük mernek kekeckedi, vizsgáLÓdni, hónapokig stb.

#546133 Protein Előzmény: #546119

Többi havi számlatartozás és nincs áram. Ugyanez lesz a fűtés területén a hátralékos E-star-os településeken is.

#546127 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546124

kb mikor Hódmezővásárhely fizet az E-kakinak :-) Azért tetszik, hogy ezek az igen jól képzett polgármesterek csak a gyengébbel mernek kekeckedni. Szerinted megtalálják a pénzt délutánra Debrecenben? Szerintem meg!