mikor jön a Jeremies pénz ide a fialtatóba?
Már várom, hogy a helyi aljegyző asszonyság előadja, hogy az E.ON csődben van... . Ezeknek sem volt sürgős fizetni az iskola kezdésig.
Egyébként ennyit a nyomásgyakorlásról. Apa kezdődik!
Valahogy Debrecenben is eltűnt a sok lóvé.... Kósa, Lázár életképes üzleti modellt álmodott meg..
Kicsire nem adunk.
A kép alapján kanca vagy herélt.
Azt nem tudom de, hogy néger vagyok az biztos! Fekete ló!
Miért maradna ott? Szerinted megegyeztek volna bármiben is? Viszont múltkor olvasgattam Hódmezővásárhely, távfűtés stb, nekem abból az jött le, hogy ott a város csinálta a nagy fejlesztéseket,nem az E-kaki.
Itt tökéletes apartheid folyik. De ki mondja meg, ki a néger? Szerintem a megmondok inkább azok. E-Star, önkori, jelentés, káosz, mutyi, sípálya, tartozás, gyémánt, Csaba, Soós, temetés, hamvasztás.
ma lejár az egyik fbtag 60 napos felmondása
új jelölés nincs
szept 6-án kivonul az E-Star Marosvásárhelyről, kíváncsi leszek mi történik addig
Hódmezővásárhelyről is kivonul, arról mégis kuss van mostanában
Na látod! Én is így gondolom! Nem bírtál ellenállni, hogy ezt megoszd velünk? Akkor miért nem elégedetlenkedsz, ha valamelyik haverod írogat teljesen felesleges hozzászólásokat. Arról meg nem én tehetek(vagy mégis? :-), hogy macika majd minden hozzászólásában valami lovakat emleget. Hirtelen feltámadt benne a lovak iránti érdeklődés. Egyébként van ilyen!
Ez valahogy megint nem témához illőnek sikeredett, csak a szokásos szómenésnek.
Igaz, a témáról egyelőre nem nagyon van mit beszélni.
Visszaolvasgatva látom,hogy macika nagy lószakértő lett. Azt nem tudom, hogy mennyire haladt előre a tanulmányaiban, de gyanítom azt még nem tudja, hogy ha a paci farkincáját húzogatja, még az is előfordulhat, hogy szegény pára esetleg tökön rúgja, oszt az lenne ám a kecsegtető.
Először is egy szakmai észrevétel : E-Star csőd, kanapé, gyémánt, sípálya , önkormányzat, vészharang.
Amúgy egy lényegtelen megjegyzés.
Tegnap láttam a Viktort a vidi meccsen, hááát az összes tartalék labdát ott gyűjtögette az inge alatt. Nincs mit szépíteni megnőtt! mint tüdő a fazékban, hopp kidagadt.
A mocskos Újpestet ne már! Amúgy azt nem értem, minek is tárgyal a kormány meg az E.ON, Einstand oszt jó napot. Bár lehetséges, hogy nyomásgyakorlásilag azért mégsem akarja a kerály aláírni a saját halálos ítéletét!?
Először is egy szakmai észrevétel : E-Star csőd, kanapé, gyémánt, sípálya , önkormányzat, vészharang.
Amúgy egy lényegtelen megjegyzés. A szeretett Vezetőnk és társai az elmúlt tizenév alatt kemény magos foci szurkolókat csináltak a társadalomból, ami a gondolkodást illeti.
Egy dolog , hogy harmat szar kutyaütő luzerekeből áll a saját csapatunk, de a lényeg nem ez, hanem hogy bömbölhessük a másikra " mocskos fradi, vagy újpest," tök mindegy , csak az ellenség legyen"
Ex! Én eddig is ezeket a számokat ismertem!
De kinyílt a klónok csipája így korán reggel! :-)
De kinyílt a klónok csipája így korán reggel! :-)