Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#546074 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546064

:-) Volt egy gyenge sejtésem, hogy az általad vázolt nyomásgyakorlásról van szó. Csak én nem tartozok a MI táborába. Egy nemzetidegen Angol telivér vagyok ... Az E.ON egyébként jól össze-vissza csinálta magát... a nagy nyomás alatt ugye. Az lesz a szép, ha most megveszik x pénzért, majd a "nemzetidegen hazaárulók" eladják 5 év múlva x-y pénzért.

#546071 Grizzly Géza Előzmény: #546064

Még a Népszabi is azt írja,hogy egy olyan cégért 100 milliárdokat fizetni,amit szabályozni tud az állam,oltári hülyeség,de szerintem ez belefér az unortodox megoldások sorába. Majd összedobják az adófizetők :)

#546070 exmnbs1 Előzmény: #546068

tekintsd már meg a 2 számot

az eon által megjelölt majdnem másfélszerese mint amiről E-star beszél

#546068 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #546060

Ex! ezt már mindenki tudja hónapok óta (és azt is, hogy mennyivel lóg az önkormányzat az E-kakinak). Gondolod, hogy minden egyes belinkelésre nő minimum 1 millával az E-kaki tartozása?

#546064 nemértem Előzmény: #546053

Ébresztő! Eddig elvolt nyomva a nemzet nyomás gyakorló képessége! A rohadt kapitalistája nyomás alatt add majd egy jó másfélszeres árat , mi meg nyomás alól felszabadulva megvesszük !

Bocsánat,amúgy tudom mit kell írni a szakmai totyikba, E-star csőd, gyémántok , kanapé, végelszámolás, enyészet, dögvész.

#546060 exmnbs1 Előzmény: #546050

"Az E-Star Mureş Energy Rt. távhőszolgáltató vállalat (volt RFV Mureş Energy) 3.927.983 lejjel tartozik az E-ON gázszolgáltatónak."

#546059 exmnbs1 Előzmény: #546050

számháború?

" A vállalat nem szolgáltathat gázt a Locativ Rt.-nek érvényes szolgáltatói szerződés hiányában. Az érvényben lévő törvénykezés értelmében pedig nem lehetséges két szolgáltatói szerződést kötni ugyanarra a fogyasztói pontra – áll a közleményben, amelyben hangsúlyozzák, az E.ON szerződéses viszonyban áll az E-Starral, így ameddig az nem törleszti a gázvállalattal szemben felhalmozott 5,6 millió lejes tartozást, addig az E.ON nem nyitja meg a gázcsapokat a szóban forgó fogyasztói pontokban."

http://www.e-nepujsag.ro/op/article/újabb-patthelyzet-melegvíz-ügyben

#546043 Előzmény: #546042

Nyomásgyakorlás volt, mi ebben a meglepő? Az, hogy mi is képesek vagyunk rá?

Nálunk már esik,mármint …

#546030 Kiss Zoltán

Nálunk már esik,mármint az eső!Biztos vagyok benne,hogy éjfélig semmilyen jelentést nem adnak

közre,ha már eddig húzták az időt,mit számít már az a néhány óra!

Nekem egy más kérdés jut…

Nekem egy más kérdés jutott eszembe, nevezetesen az, hogy mi történik a leányvállalatokkal, ha az "anyacég" megszűnik létezni, azaz törlik a cégjegyzékből? Ebben az esetben ugyanis azok tulajdonos nélkül maradnak!

Tehát, ha törlik a nyrt-t, akkor mi történik a zrt-vel? Tulajdonos nélkül még csak felszámolni sem lehet, de még csak nem is működhet tovább.

Tudja ezt valaki?

#545996 exmnbs1 Előzmény: #545991

"(5)164 A részvény, illetve a hitelviszonyt megtestesítő értékpapír kibocsátója az adott időszak végét követően mielőbb, de legkésőbb két hónapon belül a pénzügyi év első hat hónapjára vonatkozóan féléves jelentést tesz közzé."

ma jár le a határidejük

#545986 macika Előzmény: #545985

valaki pucér lesz az biztos

mondjuk Lupin ebben a témában ki van zárva, pepe és kecsege, valamint a klónlovak dettó,

marad tehát a tuszokmester )))))