Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

törölve

#545944 exmnbs1 Előzmény: #545938

"Az E-On kétszer utasította vissza a kérést azzal indokolva, hogy addig nem indíthatja újra a földgázszolgáltatást, míg az E-Star Mures Energy ki nem fizeti az adosságait a gázvállalatnak.

Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere annyival kommentálta az eseményeket, hogy szerinte „senki sem hibás amiatt, hogy az E-Star csődbe ment, és hogy elhagyja Romániát.”"

http://marosvasarhelyi.info/hirek/melegviz-krizis-meg-mindig-nincs-ra-megoldas

Re: nincs cím

#545942 exmnbs1 Előzmény: #545938

"Az E-On kétszer utasította vissza a kérést azzal indokolva, hogy addig nem indíthatja újra a földgázszolgáltatást, míg az E-Star Mures Energy ki nem fizeti az adosságait a gázvállalatnak.

Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere annyival kommentálta az eseményeket, hogy szerinte „senki sem hibás amiatt, hogy az E-Star csődbe ment, és hogy elhagyja Romániát.”"

http://marosvasarhelyi.info/hirek/melegviz-krizis-meg-mindig-nincs-ra-megoldas

#545941 Arsene Lupin Előzmény: #545925

Más portálokon lehet E-Star pakkal szédíteni a nőket. Bár a töpörödési chartját ott se nagyon mutogassa.

#545940 exmnbs1 Előzmény: #545938

#545930 Dicsák Előzmény: #545929

Szánon jön mondtam már, csak most nincs hó! Kivéve Eplényt! Lehet onnan jön? :-)

#545900 exmnbs1 Előzmény: #545813

Sóstón voltam a nyáron

klassz ott az állatkert

hiéna ugyan nincs de van keselyű

Ha visszagondolok a gyer…

#545853 Kiss Zoltán

Ha visszagondolok a gyerekkoromra,rossz jegy esetén hetekig mismákoltam az ellenőrzőmmel.Ha

jó jegyet kaptam akkor azonnal dugdostam a szüleim orra alá!Hát ne legyen igazam!!!

#545828 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545787

Természetesen én elhatárolódóm az ilyen és az ehhez hasonló megjegyzésektől :-) Mini diktátorokról nem is beszélve. Mondjuk engem úgy sem lehet végképp eltörölni.

#545819 Előzmény: #545753

És hogy a klasszikust idézzem zárszónak: És azt, hogy ki a fiatal, azt az orvos dönti el.