Nincs időm végig olvasni ezt a sok szakmaiatlan sületlenséget, de mivel jó szívű mini diktátor vagyok, senkit nem törlök. Istenkém, valahol mindenkinek kell érvényesülnie , ahol szemét domb ,ott van kakaska is.
Nincs időm végig olvasni ezt a sok szakmaiatlan sületlenséget, de mivel jó szívű mini diktátor vagyok, senkit nem törlök. Istenkém, valahol mindenkinek kell érvényesülnie , ahol szemét domb ,ott van kakaska is.
Ex, este kövesd az eseményeket, hátha jön ma vmi jelentés, mérleg, vagy egyéb hír... :)
Egy igazi orvos személyes vizsgálathoz ragaszkodik. Fiataloknak le kell vetkőzniük, idősebb korban elég a kabátot levenni.
Nem nem, nem jelenik meg, csak küldözgeti a státuszjelentéseket, amely szerint kicsit meghízott.
Az, hogy mi ismerjük és látjuk, hogy nem csak hízik, hanem osztódik, az az orvosra nézve irreleváns.
:-)
Gizike negyedévenként gyorsjelentési vizsgálaton jelenik meg. Sőt mostanában már flash report is készül a havi ciklusban (period)
Most mi lesz azokkal a releváns információkkal, amik most miattad hátrébb sorolódtak?? Egész nap csak úgy özönlöttek.. oszt most puff neki. Az idetévedő szegény idegenekről nem is szólva ugye.
"„Eegen, olyankor szokott jönni a Clone Wars, amikor valami céggel kapcsolatos megjelenik és szétfossák a topicot, hogy több oldallal hátrébb kerüljenek a releváns információk, hogy az idetévedő idegenek azt higgyék, itt is csak a szófosás megy és nem releváns információk találhatóak az oldalon - majd továbbállnak.”
Viszont egy sem veszi észre, ha Gizike nem keresi fel a terhessége alatt.
Lengyel hitel . Én már láttam olyan amerika bankgaranciát,amire esküdni mertem volna ,h eredeti és mégsem az volt.. szerintem blöff volt az egész
Egy nőgyógyász sem akkor veszi észre, hogy Gizike terhes, amikor már kint van a gyerek feje.
@Arsene Lupen:
Például ennek alapján miért hinné azt egy "naiv" FB elnök, hogy a céggel bármi olyan probléma lehet, ami miatt neki FB ülést kellene összehívnia?