mondjuk ez sok pestinek már messze van,főleg akik nem autoval akartak jönni....közlekedés onnan nuku...
mondjuk ez sok pestinek már messze van,főleg akik nem autoval akartak jönni....közlekedés onnan nuku...
Dunakeszin a Csurgó Étterem ,büfé része az a hires halas,a Duna parton.
Egyébként Felső Gödön ugyanilyen a Duna csárda,ha nem jobb...
idén mindkettőben voltam összesen vagy 20szor....
hekkre tényleg szinte mondhatni a legjobbak az Országban...
1 honapja a Balatonon sem találtam jobbat tőlük...
Badacsony,Tihany,Révfülöp környékén...
Badacsonyban,ahonnan az UAZ-ok indulnak fel a Kisfaludy házhoz,tele van ugye halsütőssel...óriási tömeg,de egyik helyen sem léphetnek a fent 2 emlitett nyomába....
Aha, értem, most, hogy ott megy a nullás is....
Gurulj arra, 1 x próbáld ki....
az már Erdőbénye mellett van... :))
Dunakeszi, hekkes?
Életetekben, nem ettek még olyan finom hekket, ami ott van!
dunapart, nyitott, stb...
Lehet annyi profitot termelt, hogy fizeti az egész estét Mindenkinek. (Ha csak Nekem már az is elég)
ne legyél ennyire menő :)
Aki teheti látogasson ki a Budavári Sörfesztiválra, jól megszervezett rendezvény!
Na jó nem ragaszkodom a Trófeához:D, de azért remélem nem egy sarki csehóba megyünk :D
lehet jelentkezni http://stocklandyard.hu/events
:)
nem rossz..
Egy "haveromnak" :-) meg ezt mondták: nem kell az óriás f@sz, csak legalább 2 percig bírjad! :-D Szétröhögtem magam, főleg azzal a hanglejtéssel, nem kicsit beb@szva...:-)
Meg amúgy is kib.ottul jól nézünk ki, meg okosak is vagyunk, s ezt el is hisszük magunkról! :-)
nekem nem 1 nő mondotta már,hogy:
"nekünk férfiaknak elég csak az ördögtől egy fokkal szebbnek lennünk,és az már maximálisan elég-
mig velük ,a női nemmel szemben, óriásiak az elvárások":)
Medveczkyvel vigyázz,ugy emlékszem vmit mintha a pisivel is csinálna már hosszu évek ota:)
de asszem nem pisi sex:)
azért már Pamela sem a régi, ritka xarul néz ki....
ezeknek a kirakat csajoknak van 5-8 évük mig minden a helyén van,utána lecsó:)
gonosz :-)
Ezért veszek guminőt. Ha teljesen felfújom Pamela Anderson, ha félig akkor Medveczky Ilona.