Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Esküszöm, az onkologián

#545492 macika Előzmény: #545483

a héten kecsegtetés lesz a béten az biztos

apropó ez és többi jómadár a bét büntiket befizették már?

gondolom igen.

ennyit azért csak összetudtak kaparni annyi pénzt

na szép

Re: lemondott

#545488 tigus Előzmény: #545479

végrehajtást mérleg be nem adás miatt nem szoktak indítani, inkább adóhátralék esetén....

Re: Lemondott az E-Star felügyelő bizottsági tagja

#545436 zeeh_ Előzmény: #545240

Erről most a Soltvadkert és Vidéke Takszöv jutott eszembe.

#545394 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545386

:-)) Azzzé ez már igen! Szerintem én egy időre lépek,(nem való az én kifinomult ízlésemnek az ilyen beszéd:) hamarosan jön a naftalinos sereg, akik egyébként többnyire csak akkor támadnak, ha erőfölényben érzik magukat ugye....

#545386 nemértem Előzmény: #545356

Kedves Medve Úr, pirulásra késztet. Na jó , legyen. Mi a bánatos kis f.....nak filózgatunk itt a qrva kiba...t életbe, amikor le van értékelve a Soproni Ászok?!

törölve

#545381 Grizzly Géza Előzmény: #545375

Nemsokára úgyis itt a Nemzeti Gondolatrendőrség,amire szükség is van,hiszen az egyszerű állampolgár nem mindig tudja mit is gondoljon az urairól,parancsolóiról. Jobb lesz hozzászokni. Az majd beleveri a fejekbe a lojalitást és tenni akarást a Nagy Közös Ügyért.

törölve

#545375 Nyeretlen_Keteves

Vannak olyanok akik szeretik magukat rosszul érezni, illetve vannak olyanok is, akik csak akkor érzik jól magukat, ha mások rosszul érzik magukat. Természetesen, ezen egyének nem találhatók meg itt a fórumon, bármilyen hasonlóság csak a véletlen műve lehet :-)

törölve

#545373 nemértem Előzmény: #545369

Semmitmondó klón az paradox, hiszen azért klón, hogy sokatmondó legyen, ezáltal képviseljen bizonyos érdekeket.

törölve

#545369 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545352

Ki mondja meg, ki mondja meg, hát a klónbíróság... Ha ők azt mondják klón vagy, esetleg semmitmondó, akkor az vagy, oszt jó napot! Fellebezésnek helye nincs!

törölve

#545367 nemértem Előzmény: #545361

Értem, de szerintem néha egy "nem ide való" ökörség/ ha nem rosszindulatú/ jobbat tesz a totyiknak, mint az állandó sehova nem vivő hullaboncolás. Persze, ez az én véleményem...