:-))
:-))
Engem tegnap figyelmeztetett itt valaki, hogy ne szóljak, ha nem kérdeznek. Nálam sokkal nagyobb szóf@sók is vannak itt ugye. Ha nem tetszik, ne olvasd, én sem nagyon olvaslak Téged (bár volt már rá példa, de megbántam). Tudod! Iskola!? Lényeg kiemelés!? Látom a naftalinos csapatban játszol! Jó játékot, de a végén add vissza a babaruhát. Téma részemről lezárva.
Témától eltérő, valamint személyeskedő hsz.-ekre gondolnám főleg, hogy nem idevalóak.
Ön túl intelligens a mai napra kedves doktor
Azt ki mondja meg, mi a semmitmondó? Egy semmit mondó, vagy egy sokat mondó, vagy egyszerűen csak egy megmondó? Ez egy régi filozófiai kérdés, őszintén érdekel.
Az RFV? Mi az hogy!
Nem te vagy ott is a player? )
Azt is kéretik tiszteletben tartani, hogy ez egy fórum, bárki hozzászólhat.
Valamint azt is, hogy sokan nem kíváncsak a semmitmondó szómenéseidre.
Lassan megint megérett egy moderálásra a fórum.:-((
Miért is? Ezt most nem értem. :-) Oda én nem írok !
áru-ló! )
pf E-kaki fórum
Neked mondjuk felesleges is ugye. Te is nyalod a fenekeket? Sok sikert hozzá. Egyébként valszeg a 3 osztályommal is többre vittem, mint Te valaha is fogod. Egyébként nem szóltam hozzád, kéretik tiszteletben tartani ugye.
Milyen másikban?
A másikban olvastom, hogy "ex forog a bőrfoteljában " (idézet volt ,szóval kéretik nem nyelvészkedni, már aki érti ugye) figyeljétek meg, amilyen ügyes a bőrkanapét és lenyúlja.
"hidjetek"
Ez mit jelent?
Ne haragudj, de Te valahol eltévedtél ált. isk. 3. osztályban.
Ez még egy fórumban is elég durva.:-(
De ne válaszolj, így is túl sok ma a szóf@sás.:-((
No para, matgab a spanom! Mondjuk ezt majd kikéri magának, de ne hidjetek neki:-)
Hát ez az!? Mondjuk én sem tudtam, de itt elvégeztettek velem egy Ede gyorstalpalót!
Egyébként valami jelentéktelen figura, hozzám képest persze :-)
Mint ahogy nekem is, csak az a kérdés, kinek mi a szakmája ugye!
Veszem a bátorságot, válaszolok én. Formerplayer, vagy Ede? esetleg