Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

törölve

#545362 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545345

Engem tegnap figyelmeztetett itt valaki, hogy ne szóljak, ha nem kérdeznek. Nálam sokkal nagyobb szóf@sók is vannak itt ugye. Ha nem tetszik, ne olvasd, én sem nagyon olvaslak Téged (bár volt már rá példa, de megbántam). Tudod! Iskola!? Lényeg kiemelés!? Látom a naftalinos csapatban játszol! Jó játékot, de a végén add vissza a babaruhát. Téma részemről lezárva.

Re: Esküszöm, az onkologián

#545361 Sly-- Előzmény: #545352

Témától eltérő, valamint személyeskedő hsz.-ekre gondolnám főleg, hogy nem idevalóak.

törölve

#545352 nemértem Előzmény: #545345

Azt ki mondja meg, mi a semmitmondó? Egy semmit mondó, vagy egy sokat mondó, vagy egyszerűen csak egy megmondó? Ez egy régi filozófiai kérdés, őszintén érdekel.

Re: Esküszöm, az onkologián

#545345 Sly-- Előzmény: #545334

Azt is kéretik tiszteletben tartani, hogy ez egy fórum, bárki hozzászólhat.

Valamint azt is, hogy sokan nem kíváncsak a semmitmondó szómenéseidre.

Lassan megint megérett egy moderálásra a fórum.:-((

törölve

#545334 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545329

Neked mondjuk felesleges is ugye. Te is nyalod a fenekeket? Sok sikert hozzá. Egyébként valszeg a 3 osztályommal is többre vittem, mint Te valaha is fogod. Egyébként nem szóltam hozzád, kéretik tiszteletben tartani ugye.

A másikban olvastom, hog…

#545331 Nyeretlen_Keteves

A másikban olvastom, hogy "ex forog a bőrfoteljában " (idézet volt ,szóval kéretik nem nyelvészkedni, már aki érti ugye) figyeljétek meg, amilyen ügyes a bőrkanapét és lenyúlja.

törölve

#545329 Sly-- Előzmény: #545322

"hidjetek"

Ez mit jelent?

Ne haragudj, de Te valahol eltévedtél ált. isk. 3. osztályban.

Ez még egy fórumban is elég durva.:-(

De ne válaszolj, így is túl sok ma a szóf@sás.:-((

törölve

#545319 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545316

Hát ez az!? Mondjuk én sem tudtam, de itt elvégeztettek velem egy Ede gyorstalpalót!

Egyébként valami jelentéktelen figura, hozzám képest persze :-)