Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Esküszöm, az onkologián

#545306 nemértem Előzmény: #545299

Jó van na, igazából én sem unom ugyanazt és ugyanazt olvasni fél éve. Csak vicceltem...

Kezicsókolom Moderátor bácsi, nagyon jó kis totyik, vidám, előremutató, imádom.

#545299 Grizzly Géza Előzmény: #545297

Én nem offolom a topikot,kizárólag szakmai hozzászólásaim vannak,keresd vissza,félek hogy matgab kimoderál

)

#545297 nemértem Előzmény: #545282

Van egy ötletem. Álljunk össze egy páran, Vérmaci, és egy két jobb arc, és tetszés szerint elemezünk egy szimpatikus kormánytagot, mondjuk 3 hónapig. Pl. így :

Igazi gnóm,

Na ja, de büdős is,

Az semmi, hazudós görény

Ha még csak, de korrupt mint az állat

Pedofil a rohadt

Meg szürcsölve eszi a krumplicukrot

cetera, cetera, cetera

Aztán ezt lennének kénytelenek olvasni, mint ahogy mi másokat, ebben az izgalmas stílusban.

Re: Lemondott az E-Star felügyelő bizottsági tagja

#545293 Grizzly Géza Előzmény: #545288

Csak nyitva tartom a szemem,mint Keyser Soze a nyomozónál a Közönséges bűnözőkben :)

#545291 macika Előzmény: #545286

nem ő.. más

de a régi nevét már lejáratta

stílus ellenben azonos )))

#545286 Dr. ursi Előzmény: #545282

már többször írtad, hogy te vagy formerplayer.

ez a te klónod akkor ?

#545284 nemértem Előzmény: #545265

Helyesen: a régit, tudja melyiket?

Én nagyon figyelmetlenül írok, sokat vétek a helyesírás szabályai ellen, viszont nem kritizálok másokat...

#545282 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545265

Mikor nem tudtok valami értelmeset válaszolni, (nálad ez mondjuk igen gyakran előfordul ugye) akkor mindig csak ez marad, hogy : "kezd kiesni a szerepéből...klón" Az eredeti is szánalmas, a másolatról nem is beszélve. Próbálj egyéniség lenni, nem kell a mestert utánozni. Szóval azt javaslom, hogy fogadd meg saját tanácsod, és ne szólj, ha nem kérdeznek. Részemről téma lezárva.

#545281 Előzmény: #545275

Egyebekben értjük egymást, csak arra kívántam utalni, hogy jelen pillanatban - ismerve a hazai média és egyéb hírforrások objektivitását - simán megállna az ártatlanság vélelme az esetében, hiszen releváns médiumban még a gyanú árnyéka sem vetődik a cégre, az pedig innentől csont nélkül beletartozik a jóhiszeműség fogalmába, hogy ő is vár a mérlegre. Most - csak a vicc kedvéért - érdemes abba belegondolni, hogy ha bármit is tudna, már régen menekült volna ő is.

#545275 Arsene Lupin Előzmény: #545256

Akkor kezdjen el sürgősen gyanakodni, hogy valami nem stimmel. FB elnökként és audit bizottsági tagként.

#545269 Arsene Lupin Előzmény: #545249

Veress mondott le tegnap. Bakacsi még maradt, akárcsak az Elemer és a Maximilian.

#545268 nemértem Előzmény: #545260

Erre a kérdésre Pintér úr működését tanulmányozva kimerítő választ kaphatsz.

#545265 macika Előzmény: #545261

kezd kiesni a szerepéből

váltson nevet fiam

a régit tudja melyiket?

#545261 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #545252

Apa kezdődik! Mintha nem szóltam volna hozzád kókler bróker barátom. Egyébként macika, te akarsz engem helyesírásra tanítani? Na ne már! Vettem egy üveg pözsgőt, majd felbontom, ha kiszenvedsz magadból esetleg egy bővített mondatot...na az is ott fog megrohadni. Szóval ha még is megfogadod a tanácsom, oszt állást változtatnál (igény vóna rá), akkor NE a nyelvészet területén próbálkozzál. Találtam neked egy igen KEGecstető állást:

http://mno.hu/kulfold/hoherokat-keresnek-sri-lankan-1102016

Nyugis meló...

Keg 37 (- már két éve sem ért semmit a cég)

#545260 Előzmény: #545238

"Amilyen balszerencsés, közben nem nyalta ki elégé a seggét egy olyan kormánynak , akinek a morális tartása -nulla a köbön."

Baromira szeretném azt megérteni, hogy egy legálisan és jól működő kupleráj becsődöléséhez mennyiben járulna hozzá az, ha más lenne a rendőrkapitány.