Annyira nem lehet megszorulva, hogy markechoz adja a nevét.
Annyira nem lehet megszorulva, hogy markechoz adja a nevét.
közgyűlésre meghívhatják Ogli G-t is... re: az élet nem móka :)
a nav bünti vajon miért is volt? a max 1.5m a mérleg elmaradásai miatt?
Bakacsi nagyon kész ember, tanárom volt :) Nagyon szociológus, semmi közgazda... Nem foglalkozik a céggel, csak a lével sztm...
nekem pedig az a spurim, hogy ő nagyon is benne van a buliban
közelről figyeli mi a pálya
olyasmit sem tartok kizártnak, mint pl berni, aki a világot átállította hogy élesben tesztelhesse az elképzeléseit vagy Matolcsy unorthodox lázálmai
ehhez mit szólsz?
végrehajtás alatt mint a kreditjog:
"33. A végrehajtás adatai
33/1.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2012. augusztus 16.
A végrehajtás ügyszáma: 7217050064
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Dél-budapesti Adóigazgatósága Végrehajtási Osztály 2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2012. augusztus 17.
Bejegyzés kelte: 2012/08/17
Hatályos: 2012/08/17 ..."
" A cég elnevezése
2/1. E-Star Management Zrt.
A változás időpontja: 2011/12/31
Bejegyzés kelte: 2011/12/07 Közzétéve: 2012/02/02
Hatályos: 2011/12/31 "
e-star esco: nincs 2011-es mérleg fent
Valószínűleg lesz, mert Veress doktor valamit marhára nem akart benyelni. És most a szokásos "más irányú elfoglaltsága miatt" kamu rizsa sincs a hírben.
Csak arra tudok gondolni, hogy Gyulának Maximilianhez és Elemerhez hasonlóan súlyos anyagi gondjai lehetnek. Mert az, hogy a Szervezeti Magatartás tanszék vezetőjeként nem veszi észre, hogy bűzlik a cég és nyugodtan ül a posztján, nagyjából annyi, mint amikor a Matek tanszék vezetőjének nem tűnik fel a vizsgán, hogy a hallgató még a szorzótáblát sem ismeri.
Tudnék orvosi egyetemről is példát hozni, de mindenki kitalálhatja, mi lenne az.
lehet tippleni, lesz a következő 3 este vmelyikén még olyan E-star hír, ami a "mérleg", "fb", "féléves jelentés" kifejezéseket tartalmazza???
a pancsy ma 600 ugye
beültetős levelezős klónhálózat ide vagy oda
régebben a pancsy volt a nagy vetélytárs, most meg a keg?
:-) Én szeretek felül lenni!
Ne másnak sírd el a bánatodat kislány! Lupin meg Ex legalább nem jó pofizott, megmondták a véleményüket rendesen, Te viszont szimplán egy sunyi kis disznó vagy (oszt lehet kitiltani). Na megyek megsétáltatni a kutyát, az megynyugtat (persze nem vagyok ideges)
azelőtt haverod volt az Ede, nem?
ugyebár 31-én az fb működésképtelen lesz lévén 2 tagű
biztos nagy a tolongás a helyekre hát ő is felállt
3 hónapos klón vagyok..... és hamar tanulok, Te meg 20 év tapasztalattal is KEG-et veszel!?
Remélem az ügyfelek pénze még megvan! Ugye?