mondjuk ezt ****i idejött 1-2 hónapja..
azzal kezdte hogy nekiment exmek és lupinnak
azóta is
ez van klónok ilyenek már
mondjuk ezt ****i idejött 1-2 hónapja..
azzal kezdte hogy nekiment exmek és lupinnak
azóta is
ez van klónok ilyenek már
Dr. Bakacsi Gyula
|
A Felügyelő Bizottság tagja
Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás tanszékének tanszékvezető egyetemi docense, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Gazdaság- és Humántudományok Kar, Üzleti tudományok tanszék tanszékvezető egyetemi tanára. A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem Ipar szakán diplomázott, 1988-ban egyetemi doktori, 1994-ben pedig a közgazdaságtudomány kandidátusa fokozatot szerzett. 2003-tól az Országos Tudományos Diákköri Tanács Közgazdaságtudományi Szakmai Bizottságának elnöke, 2004-től Martonvásár Önkormányzat testületének tagja, 2005-től a Pest Megyei Műanyagipari Vállalat, Felügyelő Bizottságának elnöke. 2007-től a TVK Felügyelő Bizottságának és audit bizottságának a tagja."
Neki nem égés hogy még maradt?
ennek tiltás lesz a vége... inkább jósoljátok meg a jövőt az e-star kártyákból :)
Akkor a kötvényesdi után közvetlenül jár le neki , biztos véletlen.
hát igen....mondja az egy hónapos klón aki egyből vágott mindent
mennyit buktál fiam?
Fiatalok? Ez egy tehetségtelen vénember, oszt még a szerszámomat is irigyli. Mióta megemlítettem neki a KEG-et, elvesztette maradék eszét is, avval meg a maradék pénzét.
Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy dr. Veress József lemondott a Felügyelő Bizottsági tisztségéről.
Lemondása a bejelentéstől számított hatvanadik napon válik hatályossá kivéve, amennyiben addig a Társaság új felügyelő bizottsági tagot tud választani.
Ráadásul, látom, evvel is szopsz, keress magadnak valami rendes munkát, ha már ez a tözsdézés ennyire nem megy ugye!
elég lesz fiatalok, privátban szerelmeskedjetek!
látom kitömtek abban is rendesen
menet csövezni bristolba ))
Egyébként, ha jobban megnéznéd, te brókerek gyöngye..... az nem válasz volt.
Azért az vigasztal, hogy a Te KEG-ed ennél is sz@rabb.
vicces, hogy a magyar értelmezéséről beszélsz a profitnak, mikor ez eleve nem is létező dolog volt a magyarban, hanem egy idegen nyelvű szó :D
Beszéljünk talán nettó nyereségről, és azt mér az eredménykimutatásokban is megtalálod ;)
nem kell feltétlenül minden beírására azonnal válaszolni
főleg nincs miért
mert nem neked szólt
értelmetlen nyerítő szöveggel
vagy ez a hivatásod a klón zabbal?
Egyébként semmi para, ez az egész egy nagy terv része :-) Teljes mértékben passzol Csabika radikális költségcsökkentési tervébe :-) Holnap megy 400 alá.
Kis családi vállalkozás az.....
Ja tényleg.. Köszönöm.
Zuglói fényes karrierjük miatt.
Na látod, legalább nem kell őket fizetni! Eddig is csak vitták a lóvét, oszt nem felügyeltek semmit sem.
Akkor bírjad, jogod van hozzá. Most akkor nem tudod a választ?