egyébként minek a sok FB?
mert a phylaxiában pl egy sincs.
itt meg elég lesz a bristoli csöves is mint a kecsegtető ))))
egyébként minek a sok FB?
mert a phylaxiában pl egy sincs.
itt meg elég lesz a bristoli csöves is mint a kecsegtető ))))
Bírom, amikor az érintett klón tesz fel naiv kérdést.
Most lepödött meg az F.B elnök úr? Eddig mit felügyelt jó pénzért? Ha szétlopták a céget, azt az Ő "felügyelete" mellett tették . Az Istók, meg a Papcsák miért mondtak le annak idején?
Most lepödött meg az F.B elnök úr? Eddig mit felügyelt jó pénzért? Ha szétlopták a céget, azt az Ő "felügyelete" mellett tették . Az Istók, meg a Papcsák miért mondtak le annak idején?
élt 2 év 3 hónapot
re: http://www.e-star.hu/docs/i12988237252010_05_17_fb_elnok.pdf
a klónok lelépése után jött... ezek szerint a klónok visszatérnek?? :)
http://www.e-star.hu/vezeto.php?ID_vezetok=20
Azt nem értem, hogy egy komoly ember hogyan adhatta eddig a nevét ehhez a markecoló-klónozó bandához.
Amúgy az F.B. elnöke és az audit bizottság tagja mondott le éppen. Jó gyomra van, ha idáig bírta a bűzt a cég körül.
Gondolom, olyat nyelettek volna le most vele, ami már neki is sok volt.
Mondtam én, hogy Szekeres Szabolcs nem véletlenül, hagyta el a süllyedő hajót egy hónap után.
Beválalom, már kockázatmentes.
No de eddig ott volt ez is! Azt gondolja, hogy ha lemond, oszt balhé lesz, akkor Ő már nem is bűnös? Rosszul gondolja...
majd a parókás klón lovat beválasszák )
Maradt még valaki? Nem túl biztató hír, nem mintha számítana már, f*s ez az egész, rablóbanda, ebben neked volt igazad.
Lemondott az E-Star felügyelő bizottsági tagja
http://www.portfolio.hu/vallalatok/lemondott_az_e-star_felugyelo_bizottsagi_tagja.171992.html
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt!
E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA
a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján
Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy dr. Veress József
lemondott a Felügyelő Bizottsági tisztségéről.
Lemondása a bejelentéstől számított hatvanadik napon válik hatályossá kivéve,
amennyiben addig a Társaság új felügyelő bizottsági tagot tud választani.
Soós Csaba
Igazgatóság Elnöke / Vezérigazgató
E-Star Alternatív Nyrt.
Egyébként treff leklónozása csak vicc volt, de Te mostanában nem érted a viccet.., na de mind1. KEG, hogy ment ma :-)
Szia macika! már hiányoztál :-) . Klón, nekem elhiheted :-) de nincs nyiharászás, vagy mi az izé
Ne vedd ennyire a lelkedre a témát.
Csak azt akartam neked mondani, hogy egy prostituáltat, hívhatsz kurvának is, vagy szűzlánynak is ez még a lényegen nem fog változtatni. Mindezt vetítsd az állami tulajdonba vételre és "racionalizásra" ahonnan a vita indult és megérted ,hogy jött ide a bkv. De ettől még igazad van , hogy nem nonprofit és elnézést kérek, hogy szétoffoltuk a topikot.
továbbra is úgy látom h kevered a profitot a dividend-el. DE azt h non profit te hoztad fel így név szerint és angolszsász fogalom, a profit and loss statement is angolszász fogalaom és ők biztos lehetsz benne h tudják h mi mit jelent , már vagy 300 éve :)
Jobs pedig az elején az apple-től nem kapott semmit, de nem is kellett neki mert a next részét jó sokért vették meg tőle...
Vazzeg! Valaki benéz, oszt egyből kérdőre vonod, hogy klón-e! Viselkedjünk kérem! Egyébként klón, mi más lenne :-)
Az NEM elégtelen leülhet... hanem Ülj le, fiam, egyes! (Csak azzé, hogy én is hozzátegyek valamit a dolgokhoz ugye)