szexmánia
mint sokaknál
itten ...
Árbevétel: 2009 - 94,7 misi; 2010 243,5 misi, 2011: 162,7 misi
Egész jól megy a sípálya. Befektetett eszközök 785,7 misi
Soós 24 céggel kapcsolható össze, nem rossz.
Nosztalgia jelleggel: http://www.mfor.hu/cikkek/A_sifanatikus_cegvezeto__az_uzleti_elethez_nem_kell_tankonyv.html
Készíteném ha lenne, de eddig nem volt rá szükségem.
Közben rájöttem! :-)
Ön kezdett kóstolgatni, pedig ma én voltam az egyik legvisszafogottabb beíró. Tipikus beragadt-róka-effektus.
azt te csak szeretnéd
pénteken max az éves jelentést lőki ki hátha hétfőig elfelejtük(((sajáttőkéhez készítsd a nagyítót((
Az én voltam :)
Most inkább nem :-) Én mondtam, hogy nem illik hozzád.... Grizzly vóót!
De ez még nem zárja ki azt, hogy a jövőben esetleg ne fordulhatna elő. Mondjuk azt mondom, hogy az E-kaki pénteken lehívja a hitelt! A válasz?
Most meg rám akarja fogni, hogy csak ilyen szinten tud társalogni!? Már megint a farkak.. Hallom a kapu becsapódását!
Le kellett süllyedni arra a szintre, hogy még Ön is megértse. Vagy Önnek már se pénze, se farka?
Lupin mentségére szóljon, ma nem Ő volt a legaktívabb a témát illetően. Még Ex is elengedett egy Lóf@szt, ami egyébként teljesen idegen mind Ex, mind a totyik kifinomult, már-már tökélyre csiszolt stílusától ugye :-)
na nézzük
1.6mrd kéne a kv-ekre és akkor a resz ugrik mondjuk 400-on az 4m db a 2.64m-n felül
Látom azért felébredtél :-)
Azt álmodtam, hogy tőkeemelés lesz, kp-s, annyi amennyire szükség van.
Az álmomban a pénz is megvolt már, csak még vártak, hátha nem kell mégsem!
Kapuzárási pánik? Vagy szexmánia?
Nem tudom mire vélni ezt a sok farkat, meg dugást..
tudom, csak csajok és zene... :)
Köszönöm, akkor már a Spade szakot is elvégeztem.
Mikor néztél bele utoljára Spade doki totyikjába ? Nagyon olvasmányos... Köszi :-)