Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a hitel

#544682 exmnbs1 Előzmény: #544678

" A Holle anyó-tó (Frau-Holle-Teich) állítólag végtelenül mély, valamint ez lehet a bejárat a föld alatti világba"

Soós-csapda más néven))))))

#544678 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544667

Ex! Mi a rák van a Holle anyó-tóval?? A fiatal nőknek meg teljesen más jellegű kezelést javasolnék, amennyiben termékenységi próblémájuk lenne ugye.

#544674 Arsene Lupin Előzmény: #544661

Azért ezzel a vérbaj hasonlattal is mélyen merített a lupin-i törzsanyagból, bár messze nem Schmitt Palika módján.

#544673 Grizzly Géza Előzmény: #544664

Nem lenne tanulságos,ahogy lupin megírta hülyék mindig lesznek és ennyi kb. Mire magamhoz tértem a csipkerózsika álomból már késő volt. Tudod,3k-nál miért dobjam,ez az alja... 2-nél,na ne már,ingyen van stb... Itt meg már mindegy... A higításokat pedig dupla vagy semmi alapon teszem,mert már rosszabb nem lehet(max megy a bólogatós kutya is) ráadásul ezzel is csökkentem a közkézen lévő rv-eket mint hosszú távú befektető(már ha megéri a cég a 2013-at :) )

#544670 exmnbs1 Előzmény: #544667

"Néprajztudósok Holle anyóval kapcsolatos szokásokról számolnak be. Régebben a Hoher Meißner magaslaton található Holle anyó-tóban (Frau-Holle-Teich) fiatal nők fürödtek meg, hogy termékenyek legyenek. A tó vizének továbbá gyógyító erőt is tulajdonítottak. 1850 körül egy juhász a Holle anyó-tó közelében két aranyérmét talált, melyek a római császárkorból (Kr.e. 1. század) származnak. A tóhoz közeli, 1937-es ásatás a középkorból és még régebbi időkből származó kerámiatöredékeket tárt fel. Ez arra is utalhat, hogy ehhez a tóhoz Holle anyónak áldozatokat hoztak"

#544669 rbbj11 Előzmény: #544666

itt legfeljebb a klónokra lehet vki mérges. De rájuk is csak másodsorban

#544668 Grizzly Géza Előzmény: #544663

Rákérdezhet:)

Műfogsor! Rácponty tejföllel!

De hát kedves doktor úr,még fel sem tettem a kérdést!:))

(van benne valami --Gálvölgyi par. )

#544667 exmnbs1 Előzmény: #544632

". A Holle anyó-tó (Frau-Holle-Teich) állítólag végtelenül mély, valamint ez lehet a bejárat a föld alatti világba, amelyet a Grimm testvérek a meséjükben leírtak."

#544664 rbbj11 Előzmény: #544660

sztem nagyon tanulságos lenne, ha leírnád, pontosan hogy jutottál oda, hogy egy lapra feltedd a családi kincstárat.

#544661 nemértem Előzmény: #544651

Talán a " vérbaj" kifejezés miatt tűnik úgy. / emésztéssel kapcsolatos kifejezéseket direkt kerülöm, mivel a plágium szar ügy/

#544660 Grizzly Géza Előzmény: #544658

Jóban-rosszban,nem igaz kedves doktor? :) Viktorka is megmondta hogy ne hőbörögjön-nyihorásszon a nép,hiszen ezt akarta,még konzultált is a néppel. Na az asszony se hisztizzen mert odavágok valamit(valami olcsót).

Mennyivel emberibb volt Mr Fülig,mikor kiszökött a palotából és a kocsmában berúgott a "néppel".

És az emberek szerették a királyt. Én mondám nekik hogy mától pertuban vagyok a néppel és emelém poharam. És ők mondák: szervusz király! Éljen a király! És én mondám: szervusz nép! :)))))

ha egy vki napi 15e rv-t…

#544659 rbbj11

ha egy vki napi 15e rv-t vásárol, amit feltételezek csüt. óta, akkor két hét kell, h. megszerezze a cég 10%-át. Ezt nyilván érdemes jelentősebb árfolyam felhajtás nélkül elérni

#544658 nemértem Előzmény: #544647

Ez a papír vásárlás felér egy " szerezzen ön is idegbajt " szakkönyvvel.

Ügyes praktikák fejezet: hogyan tudjuk egy csapásra családunk bizalmát elveszíteni, és elmeorvosunkét megnyerni?!