múltkori nekem sem jött össze..sajnos... behozom a következőn a lemaradást ;)
múltkori nekem sem jött össze..sajnos... behozom a következőn a lemaradást ;)
stexx nekem hangos volt picit
az nekem is bejönne,jó a hely,bármikor oda mennék,mint pl. angliába...vagy bécsbe...dolgozni,élni..
csak mivel foglalkoznék?étterem ,kávézó(ugyan ezekre ott kvota van,kihalásos alapon)....kőműves segédmunkás?:)
hozz össze vmit ott és utánad megyek,körülnézni:)
Én is csak azért tudom, mert repjegyem és szállásom van Barcelonába(n). Így onnan biztosan nem jövök haza a tali miatt...
Bár az is megoldás lenne, ti is utánam jönnétek, ott vannak jó helyek olcsón is. Imádom azt a várost, remélem, 2 év múlva már onnan fogok beszélgetni veletek :)
a multkorira talán májusira kb.,azért nem mentem,mert hajnal 1kor értem melóból...akkor már nem indultam el pestre bácsból...főleg,hogy 6kor keltem......
most ilyen extrémitású elfoglaltságom előre láthatólag nem lesz szeptemberben...:)
nekem meg tők mind1,minden jó és semmi...nem látok előre ennyivel...
ha lesz fix dátum,akkor ugy probálom,hogy jó legyen...
az elhatározás most úgy érzem keményen bennem van:)
Akkor ehhez kapcsolódva megint leírom, szeptember utolsó hétvégéje nem jó nekem...
ugyan még dátumot,helyszint nem látok....de megprobálok:)
ez most talán összejön.
mehetnénk oda is... aproposito: jössz?
Szerintem jó, nekem tetszett...
Igaz, akkor még rá is lehetett gyújtani, és volt külön szivarlapjuk...
Ha már nem hagysz békén, akkor olvass: Egy büdös szóval sem minősítettem sem a helyet, sem azokat, akik odajárnak, akik oda mentek. Még utalás szintjén sem.
ÉN azt írtam, hogy ÉN csak ingattam a fejem és, hogy nem mennék oda, de ezt csak olyan kisebbrendűséggel küzdő emberek képesek degradálásnak nézni, akik el sem tudják képzelni, hogy valakinek saját véleménye van, amit ráadásul a többség véleménye ellenére is fenntart és hogy ebben nem a lenézés játszik szerepet, hanem az egyéniség és az önálló véleményalkotási képesség.
Nekem ezek nem tetszenek, ezt írtam és ennyi. Ha nektek tetszik, érezzétek jól magatokat. Ha nem tetszik, akkor máshová kell menni. Ennyi.
Voltunk egyszer a körút-baross sarkon, nekem az tetszett...
mi vele a baj?
annyi eszed van, hogy minősítesz egy helyet, ahol még nem jártál ne csodálkozz... 2,5 éve adták át, teljesen új igényes olasz éttermet, Te meg froclizod azokat akik oda járnak... Új volt a személyzet, akik taplók lettek, előtte semmi probléma nem volt... Például tovább voltak miattunk nyitva többször is.
Paulaneren még gondolkodom, mert szerintem van nála jobb alternatíva.
Hát, sokmindenkire gondoltam, hogy be fog szólni, miután jeleztem, hogy offnak tartom a témát és szeretném lezárni, hogy a találkozóról tudjatok beszélni, de rád aztán pont nem. Úgyhogy, ezt még leírtam, mert annyira meglepett, de egyebekben tényleg befejeztem a témázást.
sztm Te túl okos vagy ehhez a világhoz... nehéz lehet. 1,5 évig jártunk oda és előtte semmi gond nem volt, de Te aztán csóválhattad a fejed... :)
Amennyiben az "öltönyösökre" gondolsz, annak a lényege a nyakkendő volt, ami elszorítja az agyba jutó véráramlást. Más hirtelen nem jut eszembe, de mindegy.
@Ricsi, nekem címezte, tehát ő szólt be és nem én szóltam bele.
Node ez már teljesen érdektelen off, szóval én kiszálltam belőle :)