Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#544553 rbbj11 Előzmény: #544522

az az igazság, h. jelenleg többet nyernének a hajótulajok vele, ha sikerülne elhitetni, h. a hajó még menthető, és elindul egy utolsó csodaszép útra. Eladnának erre még temérdek jegyet, és utána hagynák elsüllyedni. Sztem ez a forgatókönyv lenne a megfelelő befejezés

Kérném is a nevem mellet…

#544551 Nyeretlen_Keteves

Kérném is a nevem mellett lévő tag titulust fb tag titulusra cserélni.

Amúgy én továbbra is csípem macikát, olyan KEGecstető figura.(tegnap biztos csak rossz napja volt..)

#544546 exmnbs1 Előzmény: #544545

a kv-ek ugyebár a román fejlesztéseket szolgálták volna részben

ezek nem történtek meg, egy csomó operációt be akarnak zárni

a resz kimegy a cégből

magyar részen mi fog maradni?

#544545 exmnbs1 Előzmény: #544544

na ezt mégegyszer

Saphire kp-t ad a miért is? és 1.5mrd-ot minimum mikor eszközök a tulajdonában vannak?

#544544 tigus Előzmény: #544543

azért ha elolvasod, ez egy üzletrész fedezetű hitellehetőség

ha megveszik, van visszvásárlási opció. a vételár effektív cash lenne. gondolom ez már a legrosszabb scenárió esetére biztosíték, vagyis ebből fizetnének kötvénylejáratkor.

#544539 tigus Előzmény: #544534

a mondat második felében ezt írtam.

(érdemes megnézni mitől lett mínusz, de én meg nem nézem)

#544538 tigus Előzmény: #544535

amiben kikellett vona mutatni az osztalékot. (mérlegkészítésig ismertté vált)

egyébként ha pénzügyi szemléletben gondolkozol, akkor hozzá kell adni a tárgyévre járó osztalékot (mindegy mikor mutatja ki)

#544533 tigus Előzmény: #544531

és ehhez hozzáadtad a 200 milliós (193 millió jár az Nrg-nek) Resz osztalékot? (amit 2011-re jár)

mert akkor a saját tőke 164 millió!

#544529 tigus Előzmény: #544498

gondolom, azt észrevetted, hogy Patakhő, Fejér, Veszprém esetében a cégek elnevezésében szerepel a nonprofit kitétel.

ezért nem meglepő, hogy nem nyereséges, de az igaz, hogy összekellett volna úgy rakni, hogy ne is legyen veszteséges.

#544522 Arsene Lupin Előzmény: #544517

Miben bízik? Érdemes egy olyan hajóra felkapaszkodni, amely bármikor elsüllyedhet, semmiféle műszaki előírást sem teljesít, a személyzet pedig becsapja és fosztogatja az utasokat?

#544517 rbbj11 Előzmény: #544369

osztom, de egy pihenő még sztem is belefér. Az is lehet, hogy ezek már bennfentes vételek, csak nem akarják, hogy azonnal elszálljon, mert csak úgy lehet gyűjtögetni jól egy ilyen illikvid papírban, ha az összes elején beszálló speki el is adja újra. Még így is max napi 8-10 milliót lehet begyűjteni elszállás nélkül. First solarban u.ezt csinálták heteken át, csak annyi látszott, hogy nincs új mélypont, annak közelében mindent megvettek. Mindenféle elszállás nélkül megvettek, amennyit kellett, azóta megy mint a gőzmozdony, de arra is picit későn szálltam fel. Remélem, erre időben